STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Albatros Aqua Park Hurghada

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Gabriela, pobyt s rodinouúnor 2020

Hotel, personál, prostředí i jídlo splnily naše očekávání. Hotel bychom rozhodně doporučili. Sami bychom znovu určitě zvolili hotel z řetězce Albatros, příště možná už ne orientovaný na zábavu pro děti :-).

8,8/10
Zdeněk, pobyt s rodinouleden 2020

6,7/10
Ivo , pobyt s rodinoučervenec 2018

Velice spokojeni, rádi se tam vrátíme

9,1/10
L., sám/aleden 2018

Plaz neni u hotelu. Clovek musi jet kousek hotelovym busem nebo jit pres cestu do vedlejsiho hotelu stejneho hotel. retezce. Pocitejte s placenim viza na letisti ve vysi 35 USD - od cestovek, pokud je vas vic, mate hned o prvni vydaj navic. Dovolena se mi celkove vice mene libila, ale necitil jsem se v Egypte stoprocentne bezpecne. Taky letecka spolecnost prapodivne pristavala, ze jsem byli cumakem ve predu.

6,6/10

O hotelu

Albatros Aqua Park Hurghada

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2000. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 296 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 4 vedlejších budovách. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, překladatelské služby, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít na požádání shuttleservis. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, queen size manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Hosté mohou použít ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a telefon. Hosté naleznou v koupelnách kosmetické potřeby a výběr z několika typů ručníků. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V resortu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Komplex hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal, volejbal a jízdu na koni. Za poplatek je tenis. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, kitesurfing, jízda na šlapadlech, šnorchlování, potápění a aqua aerobik. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V resortu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti, kasino a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.