STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Villa Al Parco

7/10
7/10

Itálie, Neapolský záliv, Ischia

Recenze

aačervenec 2018

Hotel je v celku prijemny ale chybi zakladni vybaveni pro *** standardy , jako lednicka nebo varna konvice. Neni zadna kuchynka v ramci objektu ani v pokoji. Klimatizace je jenom za doplatek, mela by byt v cene. Nejhorsi byla kvalita autobusu. Cekala bych od Student agency, ze bude kontrolovat cestovni agentury ze kterymi spolupracuje a ktere doporucuje. Autobus byl asi z 80 let, nepohodlna sedadla, malo mista na nohy a na prirucni zavazadla. Zadny internet a tak dale. Malo zastavek, pres den a priliz silna klimatizace. Velmi nekvalitni televize, nebylo nic videt ani slyset.

5,3/10
Jakub Sobol, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

8,5/10

O hotelu

Villa Al Parco

Neoficiální popis ubytování

Anotace:


Umístění ubytování:
letovisko Forio, cca 10 minut od pláže San Francesco
Pokoj:
Příjemné, jednoduše vybavené 2-lůžkové pokoje s balkonem či terasou (možnost 1-2 přistýlek) a příslušenstvím. Klimatizace je za příplatek 10 €/den/pokoj (cca 15.7.-15.9.)
Cena nezahrnuje:
* komplexní cestovní pojištění Covid plus 60,- Kč /osoba/den * pobytovou taxu ve výši 2 € / osoba starší 17 let / noc (k úhradě na místě)
Cena zahrnuje:
* dopravu lux busem * trajekt Pozzuoli-Ischia a zpět * transfer na Ischii z přístavu do hotelu a zpět * ubytování * polopenzi * welcome drink * služby delegáta * balíček na cestu * zákonné pojištění CK
Pobytová taxa (k úhradě na místě):
2 €/os/noc (hradí osoby starší 17 let)
Dopravní prostředek:
Lux bus (klimatizace, WC, minibar, teplé a studené občerstvení)
Předpokládaná trasa:
Kolín - Praha - Plzeň - Rozvadov - Mnichov - Innsbruck - Brenner - Padova - Florencie - Řím - Neapol - Pozzuoli (trajekt Pozzuoli/Neapol - Ischia Porto) - Forio a zpět
Předpokládaná místa a časy odjezdu a příjezdu:
Kolín (08:00), Praha (09:15), Plzeň (10:45) + svozy z nástupních míst Hradec Králové (06:30), Pardubice (07:00), Jičín (07:00), Poděbrady (07:45), Nymburk (08:00), 2. den trajekt Pozzuoli/Neapol - Ischia cca 07:00-09:00 hod, příjezd na Ischii cca 09:00-10:00 hod. Odjezd cesta zpět (9.den) v odpoledních hodinách, trajekt Ischia-Pozzuoli/Neapol cca 17-19 hod, návrat do ČR (10.den) cca 15-20 hod dle výstupních míst. Konkrétní místo nástupu a čas odjezdu obdrží zákazník 7 dní před odjezdem v cestovních pokynech. Minim. počet účastníků pro realizaci svozu z jednoho nástupního místa je 8 osob. Zdravotní přestávky jsou realizovány každé 4-4,5 hod.
Autobusová doprava:
S námi jezdíte moderními autobusy zn. SETRA s klimatizací, WC, LCD monitory, lednicí a minibarem. POHODLÍ, BEZPEČÍ A KOMFORT S naší autobusovou flotilou se dálek nemusíte bát! Rezervujte si místo v předních řadách busu za 499,- Kč.
Předpokládaný letový řád:
cesta tam: odlet Praha 11:05 hod - přílet Neapol 13:05 hod
cesta zpět: odlet Neapol 13:55 hod - přílet Praha 15:50 hod
Přesný letový řád obdrží zákazník 7 dní před odletem v cestovních pokynech
Motto - nadpis
Oblíbený rodinný resort s nádhernou exotickou zahradou
Motto - odstavec
Oblíbený rodinný resort s exotickou zahradou se skládá z hlavní budovy, zahradních pavilonů a přilehlé budovy Villa Cortese pouhých 10minut chůze od slavné písčité pláže San Francesco. Do živých uliček středověkého Foria se dostanete příjemnou 15min procházkou při moři nebo 5min jízdou ostrovním autobusem. Nedaleko hotelu se nachází slavná botanická zahrada La Mortella, jejímž patronem je britský král Charles III.
Ubytování
Hotelový komplex sestává z hlavní budovy, zahradních pavilonů a přilehlé budovy Villa Cortese, k ozdravení a osvěžení slouží 2 bazény (1 venkovní mínerální cca 25°C a 1 vnitřní termální cca 36°C), sluneční terasa s lehátky a stylový bar
Stravování:
Polopenze (snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze 2 menu o 3 chodech), nápoje k večeři nejsou v ceně.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.