STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Klara

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Klara

Neoficiální popis ubytování

Cena zahrnuje
  • ubytování
  • letecká doprava (vč. tax a poplatků)
  • transfer letiště - ubytování - letiště
  • služby českého delegáta
  • pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje
  • cestovní pojištění (není-li objednáno ve službách)
  • pobytová taxa 0,5 euro/pokoj/noc - hradí se na místě
Poznámka

Kategorie dítě - do věku 17,99 let (platí pro přistýlku)

O ubytování

Studia Klára se nachází v letovisku Stavros. Konkrétní studio vám bude přiděleno při příjezdu. Vždy však garantujeme, že se nachází maximálně 350 metrů od pláže.

Studia

Na výběr jsou dvoulůžková, třílůžková i čtyřlůžková studia. 3. a 4. lůžko může být formou přistýlky. Každé studio je vybaveno kuchyňským koutem se základním vybavením, lednicí a vařičem. Samozřejmostí je TV i vlastní koupelna s WC. Balkon či terasa je vždy vybavena stolečkem a židlemi k příjemnému venkovnímu posezení.

Služby

Všechny studia v naší nabídce nabízí možnost bezplatného Wi-Fi připojení, za poplatek (cca 5 euro/den) pak můžete využívat digitální klimatizaci. Většina pláží je veřejná, lehátka a slunečníky jsou pronajímány za poplatek (cca 6 euro/den), případně za jiných podmínek (například výměnou za konzumaci). Každý den je vám k dispozici česky mluvící delegát.

Stravování

Základní nabídka pro Stavros je bez stravování. Díky blízkosti místních pekáren, supermarketu a trhu si jídlo jednoduše zajistíte sami. Pokud se však rozhodnete odpočinout si na dovolené od vaření, je možné si objednat zájezd se snídaní, nebo polopenzí a využít naší partnerské taverny.

Ačkoli na první pohled působí Stavros a Vrasna jako jedna aglomerace, jedná se o dvě samostatná letoviska. Stavros je, stejně jako Vrasna, rozdělen na starou a novou část. Starý Stavros (Ano Stavros) je vystavěn v kopcích, pyšně se tyčí nad jeho novější č

Nádherná, 13 km dlouhá písečná pláž s oblázky se line od místa Kiani Akti až za Stavros a díky pozvolnému vstupu do moře si ji kromě dospělých zamilují i děti. Pláže ve Stavrosu se pyšní oceněním "Modrá vlajka". To potvrzuje čistotu pláží i moře samotného. Příjemně vás překvapí i jeho teplota, která je velmi příznivá od května až do října.

K návštěvě vás budou lákat obchůdky, taverny, restaurace, kavárny i bary. Místní gastronomie je totiž rozhodně jedním z klíčových důvodů, proč do Řecka vyrazit. V kalendáři si zakroužkujte "čtvrtek", kdy se podél přístavu konají místní trhy. Prodejci na nich, kromě výborného ovoce a zeleniny, nabízí i čerstvé ryby. Milovníci aktivního odpočinku mohou využít volejbalové, fotbalové i basketbalové hřiště nebo tenisové kurty.

Budete-li chtít rozředit odpočinek na pláži trochou poznání, doporučujeme výlet do vedlejších městeček Vrasny a Asprovalty. Hravě se tam dostanete pěšky, na kole nebo půjčeném mopedu. Dobrou volbou jsou i naše fakultativní výlety, na kterých vám bude dělat společnost český nebo slovenský průvodce. Více informací o naší nabídce fakultativních výletů najdete u jednotlivých domů.

Na letovisku Stavros jsme si zamilovali přirozenost, se kterou se v něm snoubí tradice s tepem moderního života. Věříme, že i pro vás se stane srdeční záležitostí a pohled na modrou plochu Egejského moře nebudete chtít vymazat z paměti. I letos vám na začátku i konci sezóny nabízíme oblíbené prodloužené zájezdy na 19-21 dní.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.