STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Thapsus

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Mahdia

Recenze

Yveta, pobyt s rodinouzáří 2019

Pěkná dovolená bez obtíží. Ráda bych se tam vrátila.

7,5/10
Janka, pobyt s rodinoučervenec 2019

Hotel patří k levnějším v Tunisku, není moc velký a je posledním hotelem turistícké zóny, což nám vyhovovalo. Jediné co bych vytkla, je systém pitné vody, kdy ke konci pobytu nám dávali jen 2 lahve na den, což je pro 4člennou rodinu opravdu málo. Pokoje jsou standartní vybavení. Personál příjemný a vstřícný. Pláže plné muší a voda čistá. Jídla není velký výběr výběr hlavně na obědy, ale stačí to úplně v klidu. Městečko Mahdia je dostupné taxíkem a je příjemné na procházky jak promenáda podél moře, tak i městečko jako takové. Nákupní možnosti jsou jak v klasické medině tak i obchody s pevnou cenou. Stojí za to navštívit páteční trhy dál od centra, najdete vše od koření, henny, oblečení, starožitností, orientální kosmetiky za úžasné ceny. Hotel bych doporučila bych méně náročným klientům a nebo těm klientům, co mají zájem poznat více Tunisko než trávit celé dny na hotelu. Animační programy jsme nevyužívali, ale bylo jich celkem hodně. Byli jsme v tomto hotelu podruhé a klidně se sem znovu vrátíme.

6,9/10
Markéta, pobyt s rodinoučerven 2019

6,3/10
Hana, sám/aříjen 2018

6/10
Tomas, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

9,5/10
Vladimír, pobyt s rodinouzáří 2017

6,8/10
Sabina, pobyt s rodinouzáří 2017

Do hotelu jsme se vrátili po 5ti letech a stále si zachovává svou úroveň. Všude je čisto, ochotný personál, dostatečné množství lehátek, strava pestrá a chutná... Není co vytknout až na tu wifi, stále stejný problém s připojením jako před 5ti lety :)

8,7/10
Romana, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

Dovolená se nám moc líbila,vše bylo v pořádku,klidně by jsme jeli znovu

7,3/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2017

Hledali jsme malý, klidnější hotel, který bude blízko na pláži a v klidné oblasti(jedná se o poslední hotel turistické zóny, takže zcela na konci), což nám tento hotel zcela splnil a byli jsme dovolenou opravdu nadšení. Hotel není pro náročnější klienty, je jednoduchý, ale nám to úplně stačilo a vyhovovalo. Všude bylo čisto, personál vstřícný a "arabští" hosté, kterých byla většina, nás nijak nerušili.

7,4/10
Zdeňka, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Dobrý hotel, byly jsme tu už po třetí, zejména kvůli krásné pláži a čistému moři - nevyplavují se zde téměř žádné chaluhy. Jen nyní - rok 2016 (říjen), na rozdíl od předchozích pobytů, se objevilo více nedostatků než předchozí roky.

6,6/10
Filip, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Děkuji za krásnou dovolenou :-)

7,4/10
Věra, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

6,9/10
Vladimíra, pobyt s rodinoukvěten 2016

Byla jsem velice spokojena se sprostředkovatelem dovolené což byla Student agence.Zárověn by jsem chtěla strašně moc pochválit delegáta.Byla jsem u moře vícekrát a s takovým stoprocentním přístupem jsem se ještě nesetkala.Delegát pan Faouzi Methnani byl od české ces.kanc.Závěrem všem by jsem tuto dovolenou doporučila.

7,8/10
pavel, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

7,1/10
Zdeněk, Lenka, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

S pobytem v tomto hotelu jsme byli velmi spokojeni, nenašli jsme nic negativního. Na 100% se do něj vrátíme ale určitě na delší dobu než jeden týden. Jediná otravná záležitost je transfer z a zpět na letiště v Enfidha. Cca 2,5 hod jedna cesta autobusem. Lepší by bylo letiště Monastir. Ale vlastní pobyt tyto útrapy bohatě vynahradí.

7,1/10
Veronikazáří 2015

7,6/10
Mirka, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Celkově jsme byli spokojeni. personál byl milý, za dináry velice úslužný, k této zemi to patří. Jídlo bylo rozmanité a chutné, Hotel je staší, ale příjemný ... drobné nedostatky najde každý, když bude hledat, ale my hledat nechtěli, prostě arabský svět kouká na některeé věci trochu jinak jak my evropané, ale nemohli jsme si stěžovat! velice bych chtěla pochválit pana delegáta CK a poděkovat za pomoc při nemoci. Dovolená se nám vydařila, jistě pojedeme do Mahdia zase. Mahdia má nejkrásnější moře a písek!

7,4/10
Bára, sám/azáří 2015

7,7/10
Míša, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Celkově tam bylo dost mínusů, které by se v evropských hotelech netolerovaly, ale vzhledem k destinaci musím říct, že je to nejlepší místo kde jsem v Tunisku byla, opravdu ta pláž stojí za to, nikdy sem tak krásnou vodu neviděla, jen si dejte pozor na medúzy, začínají se objevovat tak po 15 metrech. Neočekávejte nákupní střediska jaká jsou v letovisku Sousse, ale opravdu smlouvejte co to dá. Do města nejezděte není tam vůbec nic a pořád vás tahají do nějakých obchodů, umí česky takže vás odvlečou dřív než stačíte reagovat a pokud si nic nekoupíte z obchodu vás vyhodí, pokud řeknete že jste z Polska problémy mít nebudete.

6,6/10
Radek, pobyt s rodinousrpen 2015

8,2/10
Michaela, pobyt s rodinoučerven 2015

Hotel mě velmi překvapil. Vše v naprostém pořádku. Pláž čistá s velkým množstvím mušliček. Samotný hotel a vše kolem také čisté, upravené. Výborný animační program jak přes den, tak večer. Pro děti super. Nikdy jsem nejela do stejného hotelu, ale do Thapsusu bych se klidně vrátila.

9,1/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2015

7,9/10
hana Sosnová, pobyt s partnerem/koučerven 2015

6,9/10
Věra Voldřichová, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Vzhledem k situaci v Tunisu se do hotelu asi nevrátím, moc mně to mrzí, protože hotel Thaspus je vynikající.

8,4/10
Michal, pobyt s partnerem/koučerven 2015

8,8/10
Marcel, pobyt s rodinoučervenec 2014

6,8/10
Marie , pobyt s rodinousrpen 2014

Dovolená se nám moc líbila. Doporučila bych jí naprosto všem. Nádherná pláž s bílým pískem a velikým množství mušliček.

7,6/10
Naďa, pobyt s rodinoučervenec 2014

7,9/10
Adéla, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Všechno bylo nad míru uspokojivé, recenze byli skvělé, ale i negativní. Po příjezdu jsem byla vážně překvapená, jak bylo všechno super, na pokoje po příjezdu nečekáte hned Vám dají, jsou velmi dobré,stejně tu jen přespíte a vykoupete se:) Bazén teploučký, moře nádherné, pozvolné (opravdu pro děti doporučuji) písek nepálil, máte možnost ležet i blízko snacku v trávě na lehátkách, jídlo dobré, brambory, občas rýže, kuskus a velmi často byli hranolky, ale najíte se. My byli velmi spokojení, letěli jsme přes student s německou cestovkou, měli jsme vše levné, zařízené, je to komplikovanější, ale za ty ceny je to bez úbytek nervů. Hodnotím ho velmi kladně, a když náhodou narazíte na špatný komentář a nepatříte mezi náročnou klientelu, tak jeďte a budete velmi překvapeni, jestli patříte mezi náročnější klientelu nejezděte do 3*, ale do 5* a pak si stěžujte na co chcete, bylo to skvělý a když bude možnost pojedu znova:) Hezkou dovolenou:)

7,5/10
michaela, pobyt s rodinoučerven 2014

7,5/10
Jan, pobyt s přáteliduben 2014

Pěkný, čistý hotel, bohužel v našem termínu pořád probíhala rekonstrukce, kromě hlavní jídelny a baru u recepce nic jiného nefungovalo. Animátoři velmi milí avšak jejich vystoupení k večeru povětšinou neskutečná hrůza (jezdím často do Tuniska, ale takovou amatérskou hrůzu jsem ještě neviděl ). Jídlo nad očekávání výborné :-)

6,5/10
Lenka, sám/aduben 2014

Naprostá spokojenost, příjemný hotel, velmi milý personál. Teprve probíhaly přípravy na sezónu (duben), takže na pláži žádné možnosti vyžití, což je ideální pro ty, co chtějí klidnou dovolenou - možnost nekonečných procházek po liduprázdné pláži! Počasí ještě na koupání v moři moc nebylo, hlavně kvůli docela silnému větru a oblačnosti. Ale klid a pohoda díky malé naplněnosti hotelu k nezaplacení!

7,4/10
Klara, pobyt s rodinousrpen 2013

Tento hotel absolutne nedoporučuji s detmi!!!Hnus špína už nikdy!!

4,3/10
Dita, pobyt s rodinousrpen 2013

8,4/10
Martin Křížek, pobyt s rodinoučervenec 2013

Již jsem uvedl dříve. V zásadě vše výborné. Zejména pláž a moře. Z většiny hledisek lze doporučit. Slabší stránky: strava sice velmi dobrá a jistě všeobecně vyhoví, ale přece jen znám lepší. Zejména špatné: hudební hluk přes den ale zejména v noci (do pozdních hodin). V tomto směru snad hotel vhodný "pro mladé" (?). Ovšem pro to, že se na pódiu baví 50 lidí nemusi dalších 500 obtížně usínat! Před tím v katalogu (pochopitelně) ze strany cestovky nikdo nevaruje. Naopak jsou vynášeny možnosti v podobě volnočasových aktivit (na úkor klidu pro ostatní). Toto byla hlavní, ale bohužel dost významná závada.

6,9/10
Zuzana, pobyt s rodinoučervenec 2013

Ve srovnání s ostatními hotely této kategorie patří mezi špičku. Nádherná pláž, plná mušlí a tyrkysové, čisté moře vám vynahradí ostatní nedokonalosti. Slabou stránkou je AI. Nápoje rozlévány do kelímků, denně stejné svačiny, na pokoji jste bez vody i bez ledničky. Za nejhorší považuji špatné zásobování toaletním papírem na veřejných WC (dokud nějaký dobrovolník neupozorní na recepci). Pokud dáváte přednost klidnému pokoji, doporučuji orientovat se na severní stranu. Pokoje s výhledem na moře mají do pozdních hodin rušno. Bar není na pláži, pouze na zahradě a průměrný. Všude v areálu čisto.

7,5/10
Marcela, pobyt s partnerem/koučerven 2013

V blízkosti hotelu je velký obchod a 2 malé.O kus dál bowling,minigolf.. Naprosto neskutečný zážitek byl s jídlem. Měli jsme all-in. Abychom měli čistý stůl, čistý příbor, ubrousek a slánku, museli jsme přijít hned po otevření jídelny. Pití bylo pomalu na příděl. Když jsem si vzala větší sklenici na colu,vzal mi ji a řekl,že si mám vzít tu menší. Na příbor jsme čekali třeba i 5 minut. O všechno si musíte říct. A hlavně nás pořád někdo sledoval a kontroloval jestli si neodnášíme jídlo - třeba kousek bagety nebo croissant. Snídaně,oběd i večeře mi znechutili celou dovolenou. Ochota personálu v pořádku. Vždy a všude uklizeno. Animační program dostačující. Bohužel byly otevřeny jen 3 bary, takže téměř vždy fronty. U hotelu byla "zoo" - husy, kachny, pávy, kozy, ovce atd. Program přes den s malými dětmi měly na starosti česky mluvící animátorky. Komplex vhodný pro děti. Hotel bych doporučila, ale každodenní stolování v jídelně mi znechutilo dovolenou,takže "ano" nedám.

7/10
Zdenka, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

Stačí jen dodat, že kdykoliv bych si znovu vybrala tento hotel. Nemělo to chybu /jen ten fén/. Pláž je písčitá a vstup je do ní je pozvolný.Ideální pro rodiče s dětmi.Pořád vzpomínáme. Těm, kteří si tento hotel vyberou přeji nejkrásnější dovolenou.

8,9/10
Helena, pobyt s přátelizáří 2011

Rozhodně lze doporučit. Úžasné moře, bez chaluh a podobně, v hotelu prefektní čistota. Jídlo výborné, víc evropské, než v řadě jiíných hotelů. Hotel poskytuje takovou úroveň služeb, jakou turisté a jejich cestovky vyžadují. Tady teď převažují Rusové, kteří nevyžadují takovou úrověň stravování, s tím souvisí i čistota nebo spíš úklid v jídelně. Zato jsou stále u barů. Tvrdý alkohol je ředěný-což byla hrůza, i vodka po nalití do sklenek perlila. Jsou panovační, a dávají najevo, že na to mají. Tím nám kazí nákupy, prodejci nejdou s cenou dolů, protože Rus to koupí bez smlouvání. Také Vás hned za Rusy považují.Sami je ale nemají rádi. Personál velmi slušný, milý, zejména když dáte najevo, že jimi nepohrdáte, něco pochválíte, nebo poděkujete - to Rusové neumí! Okamžitě je k Vám uctivý celý hotel. Cestovka Eximtous jako vždy super, bez jakéhokoliv problému. Bohužel vzhledem k poliitickým změnám byl letos menší výběr hotelů a od toho se také odvíjely vyšší ceny než jiné roky.

8,5/10

O hotelu

Thapsus

Neoficiální popis ubytování

Poloha

Hotelový komplex ležící v turistické oblasti Mahdia. Je ideální volbou pro klienty, kteří hledají dovolenou za příznivou cenu, skvělou polohu a bohatý animační program. Vhodný je pro všechny věkové kategorie.


Poloha:



  • 5 km od městečka Mahdia

  • 43 km od letiště v Monastiru

Vybavení

  • vstupní hala s recepcí a směnárnou

  • lobby bar, snack bar, maurská kavárna

  • hlavní restaurace

  • WiFi na recepci k dispozici zdarma

  • obchody, kadeřnictví, konferenční sál

  • čistírna

Pokoje

  • Standardní pokoje s možností až dvou přistýlek

  • klimatizace, koupelna, WC

  • SAT/TV, telefon, minibar za poplatek

  • balkón nebo terasa

Pláž

  • hotel leží přímo u písečné pláže

  • lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma

Sport

  • venkovní bazén, bazén se skluzavkami

  • lehátka a slunečníky u bazénů zdarma

  • krytý bazén, sauna, masáže

  • tenisové kurty, stolní tenis, hřiště na míčové hry, minigolf

  • animační programy a zábavní večery

Stravování

All inclusive, které zahrnuje:



  • snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby

  • odpolední občerstvení (pizza, saláty, těstoviny, snack)

  • 10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných barech dle otevírací doby

Děti

  • bazén, hřiště, miniklub

Poznámka

Do Tuniska lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu.


Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.