STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Letsos

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Zakynthos, Alikanas

Recenze

Tereza, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Hotel vhodný pro ty, kteří nemají vysoké nároky a berou to spíše jen pro přespání. Sami jsme ostrov celý procestovali, stravovali se v tavernách nebo si koupili něco v supermarketu. Tady se all inclusive nebo polopenze fakt nevyplatí, pokud jste tedy ochotní se po nějakých tavernách porozhlédnout a nejste ten typ, co celý den leží u bazénu a furt jen jí a pije :) My jsme celkově byli spokojeni, škoda, že to tak rychle uteklo!

5,1/10
Vanillyblue, pobyt s rodinousrpen 2017

Naprosto nevyhovující hotel.

3,8/10
Radek, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

7,5/10
Ján, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

6,9/10
Jakub, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Zakynthos: Nezapomeňte jet přes vnitrozemí. Ve spoustě míst na Vás vykoukne nějaké muzeum nebo prohlídka. Nejsou to češi, takže na Vás občas nechápavě kouknou a řeknou for free - a pak zas nechápavě koukáte vy, ale opravdu vás nechtěj podojit - jen chtějí aby jste se cítili dobře a když koupíte jejich med, nebo olivový olej - OK když ne, nevadí - úsměv, ne zřídka utrhne nějakou kytku nebo ovoce a dá vám na cestu. V tomhle je řecko opravdu super. Jestli minete severní pobřeží zejména od odpoledne k večerům - best sunset u kampi/kabi. Pláž Navaggio vaše velká škoda. Na koupání pak pláž Limnionas (dechvyrážející). Ucházející Gerakas, Laganas aj. písečné. A z Alikanas to nemáte daleko na pláž Xigia se sirným léčivým pramenem, který smrdí na kilometr daleko - ale pod svícnem bejvá největší tma, tak na pláži to docela jde. a pak pokračujte určitě dál na pláž Makris Gialos, což je nejhezčí oblázková pláž vhodná pro šnorchlování na celém východním a jižním pobřeží. Závěr: Osobně i přes negativní hodnocení hotelu bych moc neměnil. Čím méně Vás bude stát hotel, tím více můžete utratit venku a tady se to opravdu vyplatí. Já s přítelkyní jsme dali 10 000 rozpočet a v něm se skrývá 5 dní skůtru, každodenní žranice buď ve vnitrozemí, nebo v Apollonu. Když nebyla chuť, tak jen gyrosy (4€/ks= konkurenceschopné v každém českém městě) Véča s vínem Vás přijde okolo 25€. na 30€ jsme se nikdy nedostali ani s dýžkem, které se tu dává 5-10%. Z výletů lodí doporučím něco kde jsme nebyli přímo my, ale známí: Želvy od července do konce září je možné vidět - i 18.9 byli k vidění - nám ale bylo řečeno že už tam nejsou, tak jsme nejeli :(. Pak blue caves, protože ty se jinak vidět nedají a víc si objedete na skůtru. Zkuste shánět sami a blíže těmto lokalitám - Agios pelagios apod... Menší lodí je to vždy lepší a neabsolvujete tzv. povinně dobrovolnou koupačku na každé pláži... Super ostrov, super lidé, buďte v pohybu, nezůstávejte na jednom místě ani na jedné pláži a užívejte. - To ubytování pak bude tak malý nedostatek, že ho ani nebudete vnímat.

6,8/10
Michal, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Hotel by měl vyměnit prádelnu. Ručníky zašlé a flekaté.

6,3/10
Jaroslav, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Byli jsme spokojeni. Jen jedna výtka-nedostali jsme poslední snídani ani formou balíčku, jelikož jsme odjížděli na letiště již v 6 hodin ráno.

8/10
Tereza, pobyt s přáteličerven 2014

4,6/10
Biňo, pobyt s rodinoučervenec 2014

Neočekával jsem zázraky a proto jsem byl spokojený. Odpovídá spíše 2 hvězdičkám (hotel se hrdě hlásí ke 3). Problém jsou komáři a studená voda pro vyšší patra. Kdo bydlel v přízemí říkal, že nemá problém s vodou. Strava až moc jednoduchá v hotelu (děleno na dny dnes kulatý salám a plátkový sýr, zítra hranatý a balkánský sýr, zelenina vůbec na snídani žádná, jogurty asi neznají). Jako "skaut" jsem to přežil. Dovolená tímto nenarušená užil jsem si ji. Okolí a pláže v pořádku, oblsuha na beach baru AMMOS velice dobrá, snaha udělat pro vás všechno. Spíše bych se ubytoval na Alykanas Beach hotel než Letsos.

5,3/10
Darina, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Řekové opravdu nedodržují silniční provoz - stopku nerespektují. Majitel hotelu vybírá nehorázně vysokou cenu za použití klimatizace na pokoji za týden 50 euro. V případě odmítnutí přesun na horší pokoj. Za celý týden nebyla klima v pokoji v 1. patře za potřebí.Uklízečka po 4 dny u nás ani neuklidila a když jsme se chystali to řešit, bylo uklizeno do konce pobytu každý den. Úklid na pokoji - v rámci možností čisto. Zázemí u bazénu vyhovující. Neuškodilo by zlepšit nabídku jídla na snídani. Výlety a pláž nám to vynahradili.

6/10
Aleš, pobyt s rodinoučervenec 2014

Byla to nová zkušenost. Vybavení součástí hotelu - bazén, supermarket, suvenýry, bar u bazénu, pláž blízko - to jsou dobré věci. Pesonál příjemný až na majitele. Zájezd je z levnějších. Co je neodpustitelné jsou nedostatky v úklidu a nepříjemný majitel, který neřeší problémy a delegátky si s tím neví rady, prostě je ignoruje. Chce penize za klima, sejf, upgrade pokoje, to se na vás usměje, protože dostane hotovost. Majitel šetří na uklízečkách. Není po nich kontrola. Nikdo nekontroluje nádobí v apartmánu. Radši si kupte dovybavení sami. Talíře, misky a příbory si vemte sami z restaurace u snídaně. Nekazte si malými problémy dovolenou. Okamžitě nahlaste všechny závady delegátce k vyřešení hned první den. Pokud jsou neúnosné závady, nechte si vyměnit pokoj. Majitel má opravdu dobré pokoje a apartmány, ale ty jsou pro Brity. Snídani si vylepšete ovocem od zelináře a marmeládou a máslem ze supermarketu, popřípadě chlebem od pekaře. Oprostěte se od problémů a užívejte si slunce a moře!!!

5,4/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2014

Pláž a moře ideální pro naše účely. Velmi špatný výběr hotelu, nejvíce nám vadila nečistota, a to hlavně v koupelně. Navíc zprostředkovatel uvádí chybné údaje o ubytování. Na Zakynthosu má hotel pověst nejhoršího hotelu na celém Zakynthosu. Troufám si říct, že zcela oprávněně.

4,8/10
Zuzana, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Zhrnul by som to úplne jednoducho. Zakynthos=nádhera, určite sa vrátime. Hotel LETSOS = veľké sklamanie. Nedoporučujem!!!

4,9/10
Alena, pobyt s rodinoučerven 2014

Šetřila jsem na to elý rok a dost jsem se zklamala.Každy říkal jak je Zakhyntos nkrásný a jánic krásného nevidělatěšila jsem se na krásné pláže a to byl děs zlatá Itálie.

6/10
Alice, sám/ačerven 2014

6,1/10
Alena, sám/asrpen 2013

Na Zakyntos jsem se těšila, ale s ohledem na problémy v hotelu jsem dost znechucená. V průběhu pobytu jsem si dokonce hledala jiný hotel. Jediné co považuji za plus je blízkost nádherné pláže a umístění poblíž restaurací a krámků s výlety. Byla jsem s cestovkou poprvé a taky naposled (vždycky si vše zařizuji já nebo kamarádi). Pokud jde o program, někdo byl stále u moře, někdo u bazénu a jiní (jako já) cestovali po ostrově. Zakynthos sám o sobě nemá moc památek, ale má spoustu pláží (sirné, Navagio s vrakem), jeskyně Blue caves. Také je odsud možnost zajet si na Kefalonii nebo do Athén. Určitě doporučuji. Pokud se tedy někdo chystá na Zakynthos - doporučuji vybrat jiný hotel (na ten náš si stěžoval každý ze skupiny).

4,4/10
Vladimír, pobyt s rodinouzáří 2013

Velká spokojenost

8,5/10
Josef, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Písečná pláž ideální pro děti a seniory- pozvolný vstup do moře, vemi teplá voda na mělčinách.

6,1/10
Eva, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Do hotelu Letsos už nikdy, hlavně kvůli přístupu šéfa hotelu, který opravněné stížnosti klintů hotelu ignoroval. Nezmohla nic ani delegátka, té prý i pokládá telefony a odmítá s ní komunikovat. Docela mě překvapuje, že tento hotel cestovní kanceláře dále nabízejí svým klientům, i když má již několik let špatné recenze. (Což jsem si bohužel přečetla pozdě.) S fádní nabídkou švédských stolů se dalo smířit, nejedu na dovolenou jen kvůli jídlu. S čím jsem zásadně nespokojená, je to, že jsem si zaplatila poukaz na dovolenou k odpočinku, k tomu je nezbytný spánek a ten nám hotel provozem svého baru neumožnil.

5,7/10

O hotelu

Letsos

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel střední kategorie je situován na severovýchodním pobřeží ostrova, v centru klidnějšího letoviska Alykanas s množstvím obchůdků, taveren a barů. Oblast je známá krásnými písečnými plážemi s pozvolným vstupem do moře, což ocení především rodiny s dětmi. Hotel se skládá z hlavní budovy a několika pavilonů v udržované zahradě. Je ideálním místem pro příjemně strávenou dovolenou. POLOHA HOTELU: centrum letoviska cca 100 m, hlavní město Zante cca 15 km, letiště cca 16 km
Vybavení hotelu
K vybavení hotelu patří: vstupní hala s recepcí, TV místnost, internet (za poplatek), restaurace, hlavní bar, pool bar, venkovní bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, řecké zábavné večery
Vybavení pokoje
Dvoulůžkové studio s možností jedné přistýlky, vlastní koupelna, WC, fén, individuální klimatizace (za poplatek), TV/ SAT, video, telefon, malá chladnička, balkón nebo terasa. za přípatek možné ubytování ve vyšší kategorii ubytování např. rodinné pokoje apod... Úklid ve studiích probíhá jednou týdně cca v polovině pobytu. je možné nabídnout rovněž dvoulůžkové pokoje (nejsou vybaveny kuchyňským koutem).
Stravování
Vlastní/Snídaně- formou bufetu/Polopenze- snídaně a večeře formou bufetu

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.