STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Byzance

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Nabeul

Recenze

Marketa, pobyt s rodinouzáří 2019

Vybrali jsme tento hotel pouze z důvodu že jsme chtěli za teplem k moři, nějaký ten bazén, ale hlavně spíše klidnou lokalitu, takže vcelku jsme byli s celým pobytem spokojený, ale určitě už se sem nevrátíme

4,5/10
Miroslava Zdráhalová, sám/azáří 2019

Hotel a okolí je již za mírou únosnosti pro delší pobyt. Pláž a lehátka, taktéž slunečníky potřebují více péče od majitelky hotelu.

5,3/10
jiři, pobyt s rodinoučervenec 2019

za mne super. vyjdete z hotelu a hned jste ve meste. vsechno lacine a velky vyber. jezdili jsme do chorvatska a timto pro mne zvitezil tunis. ponevadz v chorvatsku je 4xdraz a jeste na vas koukaji z vrchu. a co jsem se bavil se znamymi tak chorvatsko timto stylem pomalu ukonci prvni pozici v ceske dovolene

9,5/10
Marcela, pobyt s rodinousrpen 2019

Celkový dojem z dovolené je skvělý Byla jsem s rodinou a s kamarádkou a její holčičkou..dovolená byla krásná, určitě doporučuji, personál výborný, ochotný, příjemný..všude čisto, paní uklízečka a ostatní uklízela ještě v půl 11 večer, jídlo opravdu moc dobré, myslím, že každý si vybral ( člověk ani nevěděl co, bylo toho opravdu hodně) neustále se doplňuje..Paní delegátka Zdeňka je úžasná žena! příjemná, milá, ochotná, vše vysvětlí a trpělivá..pláž u hotelu vhodná pro děti, veřejné pláže v pořádku..určitě se budeme vracet... vypadá to ještě letos na konec října..:-)

9,9/10
Šárka, pobyt s rodinousrpen 2019

Byla jsem moc moc spokojená ,báječná dovolená odpočinula jsem si,vše jsem měla pod nos.Servis se vším všudy.Mohu doporučit.Děkuji za krásnou dovolenou .Šárka

9,5/10
jiri, pobyt s rodinoučervenec 2019

bordel na ulicich

7,5/10
Naďa, pobyt s přáteličerven 2019

Když se dokážete spokojit s málem a nejste nároční cestovatelé a nejezdíte za luxusem, tak Vám to bohatě bude stačit jako to stačilo nám. My jsme vlastně de facto byli spokojeni, jelikož jsme věděli, do čeho jdeme a co nás tam čeká, ale víme, že jiní přijeli a žádali od delegáta přeložení na jiný hotel.

5,3/10
Kristina, pobyt s rodinoučervenec 2018

Dovolena na odpocinek ale na toto místo bych se uz nevratila

4,5/10
Naďa, pobyt s přáteličerven 2018

Když člověk nemá přehnané požadavky a uvědomí si, že jede do 3 hvězdičkového hotelu a nebude mít potřebu si hrát na honoraci, tak bude velmi spokojen - ubytování normální, jídlo poživatelné, pláž sice zklamání, ale 2 dny před odjezdem naváželi nový písek, tak to třeba bude již lepší, prostor na výlety byl a za dobré ceny a večerní život v městě úžasný. Člověk se musí smířit s nepořádkem a nesrovnávat s Českem, je to jiná země, kultura ... Viděla jsem, dovolenou jsem si užila a klidně bych jela hned znovu :)

6,9/10

O hotelu

Byzance

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Celkem 63 pokojů (3 patra, výtah), recepce, restaurace, bar a maurská kavárna s TV/sat. Venku bazén s terasou na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, snack bar u bazénu.

Ubytovaní
  • Dvoulůžkový pokoj (DRST0): koupelna/WC, centrálně řízená klimatizace, telefon, TV/sat., trezor za poplatek a balkon nebo terasa.
  • Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DRSV0): viz DRST0, výhled na moře.
  • Rodinný pokoj (FRST0): viz DRST0
Stravování

Viz program all inclusive.

Děti

Integrované dětské brouzdaliště, dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Platební karty

EC/MC, VISA.

Odkaz
Http://www.hotelbyzance.com
Wellness
  • malé hotelové wellness centrum
  • Za poplatek: sauna, jacuzzi, hammamu a masáže.
Internet
  • Zdarma: WiFi v lobby.
Poznámka

Oficiální třída: ***

Rozsah a kvalita výše uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci.

Maximální obsazenost
  • Dvoulůžkový pokoj, s výhledem na moře (DRST0/DRSV0): 3 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý + 2 děto / 1 dospělý + 1 dítě / 1 dospělý
  • Rodinný pokoj (FRST0): 4 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti

Dítě do 12let

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.