STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Zora

7/10
7/10

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Primošten

Recenze

Čenda, pobyt s rodinousrpen 2019

7,5/10
Milan a Ivačerven 2015

6,8/10

O hotelu

Zora

Neoficiální popis ubytování

Hotel Zora: Pobyt s polopenzí 4 nocí
Informace

Příplatek za dětskou postýlku

10 €

za den

Příplatek za úschovnu věcí v centrálním

trezoru za recepcí (platí pro pokoje Comfort)

5 €

za den

Příplatek za minibar/chladničku

(platí pro pokoje Comfort)

10 €

za den

Poplatky se hradí na místě.


Ubytování s dětmi

Dítě do 7 let na přistýlce v rodinném pokoji se dvěma dospělými

ZDARMA

Dítě do 12 let ve dvoulůžkovém pokoji s jedním dospělým

30% sleva

Minimální délka pobytu

Mínimální délka pobytu je 4 noci.

Kratší pobyty jsou možné pouze na vyžádání.

Příplatek za dětskou postýlku 6 € za den
Příplatek za úschovnu věcí v centrálním
trezoru za recepcí (platí pro pokoje Comfort) 4 € za den
Příplatek za minibar/chladničku
(platí pro pokoje Comfort) 5 € za den

Hotel Zora

Hotel Zora *** / **** leží v jednom z nejkrásnějších chorvatských letovisek - Primošten v severní Dalmácii 500 metrů od historického centra a 50 metrů od moře. Nabízí přímý vstup na pláž, restauraci s terasou a výhledem na moře, tenisové kurty, fitness centrum, zázemí pro rodiny s dětmi, konferenční prostory a krásné okolí

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v pokojích typu Comfort ve 3 hvězdičkovém standardu a pokojích typu Premier Club ve 4 hvězdičkovém standardu. Ke standardní výbavě patří balkon, koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, fén, telefon, SAT TV, klimatizace, WIFI a možnost přistavit přistýlku. Za příplatek lze pronajmout malou ledničku a trezor. V pokojích Premier Club je minibar součástí výbavy. Platí se pouze za nápoje. Ve výbavě pokojů Premier Club je navíc také CD přehrávač, trezor, samonastavitelná klimatizace, župan a pantofle.

Všechny pokoje jsou orientované směrem k moři.

Gastronomie

Výborné místní speciality můžete ochutnávat v hotelové restauraci s terasou a výhledem na moře. Snídaně se podává od 7:00 do 10:00, oběd od 12:30 do 14:00 a večeře od 18:30 do 21:00. Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů. U osvěžujícího drinku lze posedět v místním apertif baru s terasou.

Sport a rekreace

V roce 2023 byl ukončen provoz hotelového venkovního bazénu a wellness centra. Tato zařízení budou v roce 2024 nadále nedostupná. Milovníci aktivního odpočinku zde najdou 3 tenisové kurty, mini golf, stolní tenis, hřiště na basketbal a volejbal, fitness centrum, půjčovnu šlapacích loděk, kánoi, vodních lyží a nafukovacích lodí tzv banana. V okolí jsou dobré podmínky na pěší turistiku nebo projížďky na kole.

Pláž

50 metrů od hotelu se rozkládá oblázková pláž. Hostům je k dispozici plážový bar, toalety, sprchy a lehátka a slunečníky (za poplatek).

Hotelové vybavení

Součástí hotelového vybavení je 24hodinová recepce s centrálním trezorem, služba praní a žehlení, transfer, internetový koutek, konferenční prostory a dětský klub.

Zvířata

Pobyt s domácím zvířetem není v hotelu povolen

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat na parkovišti před hotelem za poplatek ve výši 6 € / den

Destinace

Historické městečko Primošten se považuje za jedno z nejmalebnějších a nejpoetičtějších letovisek v Chorvatsku. Leží v nejjižnější části severní Dalmácie asi 30 km jižně od Šibeniku. Rozkládá se na dvou poloostrovech Luka Primošten a Raduča. Městečko Vás okouzlí starými uličkami, které lemují obchůdky s ručními výrobky, kavárničky, zmrzlinové stánky nebo venkovní zahrádky a úchvatné výhledy na zátoku.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.