STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Zora

7/10
7/10

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Primošten

Recenze

Čenda, pobyt s rodinousrpen 2019

7,5/10
Milan a Ivačerven 2015

6,8/10

O hotelu

Zora

Neoficiální popis ubytování

Zora hotel - pokoje COMFORT

Hotel se nachází na zalesněném poloostrově Raduča s výhledem na malebné starobylé městečko Primošten, od centra města je vzdálen cca 500 m. Hotel se skládá celkem z několika budov vzájemně mezi sebou propojených výtahem, má 3 patra s celkovým počtem 324 pokojů.
Pokoje Comfort*** (tato nabídka) jsou standartní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, jednolůžkové a také rodinné (dvě dvoulůžkové ložnice propojené vnitřními dveřmi, s jedním hlavním vchodem, jedním sociálním zařízením - určeno pro 2 dospělé osoby a 2 děti). Mají klimatizaci, SAT/TV, telefon, balkon orientovaný na mořskou stanu (není zaručen pohled na moře). Vysoušeč vlasů na pokoji, trezor na recepci.
Pokoje PREMIER CLUB**** (jiná varianta) jsou komfortní pokoje, orientované na mořskou stranu (není zaručen pohled na moře). Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové a také rodinné (dvě dvoulůžkové ložnice propojené vnitřními dveřmi, s jedním hlavním vchodem, jedním sociálním zařízením. Určené pro 2 dospělé osoby a 2 děti). Dále rodinné pokoje Mini - prostorný pokoj (25 m2) manželská postel a palanda pro 2 děti do 12 let. Všechny pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, CD přehrávač s rádiem a hodinami, telefon, balkon nebo terasu (kromě rodinných pokojů a mini rodinných pokojů, které mají francouzské okno), vysoušeč vlasů, trezor, minibar.
Pro všechny hosty je bezplatný Wi-Fi internet dostupný na recepci hotelu, v Aperitiv baru a v restauraci i na pokojích. Na recepci obdržíte přihlašovací heslo.
Hosté mají k dispozici hotelovou restauraci, kavárnu, aperitiv bar s terasou s překrásným výhledem na moře, malé ostrůvky a malebné staré město. Dále internetový koutek u recepce, konferenční centrum (informace v CK).
Dlouhé oblázkovo-štěrkové pláže s pozvolným vstupem do moře jsou vzdáleny 50-100 m. Před hotelem je krásná pláž na otevřené moře. Za hotelem je ideální pláž i pro nejmenší, v zátoce, chráněná před větrem, s pozvolným vstupem.
Na pláži jsou k dispozici různé stánky s občerstvením, zmrzlinou, nápoji.
Ke sportovnímu vyžití jsou u hotelu k dispozici 3 tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, volejbal, košíková. Vodní sporty včetně jízdy na banánu a nafukovacích atrakcích na moři dle sezónní nabídky.
Město a jeho krásně starobylé centrum je opravdu na dosah. Hned na kraji města u promenády je další hřiště pro děti. Ve městě jsou pekárny, supermarket, obchody, bary, restaurace, stánky, tržnice a další.
Ve starém městě probíhá několikrát týdně zábavný hudební večer na pódiu. Můžeme jen doporučit. Z pláže vidíte staré malebné město, ve městě jste po promenádě za 5-10 minut. Ve městečku je mnoho restaurací, barů, kaváren, obchodů i krámků s širokým sortimentem.
V Primoštenu, byl v sobotu 6. května 2017 odhalen největší památník Panny Marie Loretánské na světě. Hlavu Panny Marie Loretánské, ochránkyně primoštenského lidu, zdobí starochorvatská koruna. Osvětlená socha září díky mozaikám do daleka a vypadá, jako by se vznášela nad vrcholkem kopce.

Destinace

Ze Šibeniku 25 km, vzdálenost do Splitu 60 km, Národní park vodopády Krka 50 km, Kornatské ostrovy 30 námořních mil. Možnost mnoha výletů s Turistickou agenturou Nik. Staré rybářské městečko s nedalekými vinicemi je pravou perlou Dalmácie. Je to jedno z nejvyhledávanějších letovisek Jadranu. Velkým zážitkem je zde koupání na kouzelných oblázkových plážích, vhodných pro děti na jednom poloostrově a večerní společenský život ve starém městě na druhém poloostrově. Nad městem jsou světoznámé vinice vína Babič - jedno z nejkvalitnějších.

V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Primoštenu s dopravou vlastním autem Vám rádi učiníme individuální nabídku zohledňující Vaše požadavky a přání, děkujeme.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.