STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Iskar

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Jana, pobyt s rodinousrpen 2023

7,7/10
Mgr., pobyt s rodinoučervenec 2023

nefungujici wifi, hotel/pokoj/vybaveni zastarale, upravy/opravy na koleni, vse vypada jako z druhe ruky, koupene pred triceti lety a od te doby nezmeneno

5,8/10
Jan, pobyt s rodinouzáří 2019

tento typ dovolené jsem absolvoval poprvé a nemám srovnání .

5,4/10
Pavlína , pobyt s rodinoučervenec 2019

Hotel nad očekávání. Všude čisto, každý den nové ručníky, každý druhý nově povlečeno. Jídlo super, jen někdy byly větší fronty. Celkově jsme byli mile překvapeni. Za málo peněz hodně muziky

7,3/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2018

8,9/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2018

7,3/10
Viola, pobyt s rodinoučervenec 2018

7,5/10
Jiří, pobyt s rodinoučervenec 2018

Dobré, ale zase tak levné to tam není. Turecko stále lepší.

8/10
Radim, pobyt s partnerem/koučerven 2018

8,8/10
Terezie, pobyt s rodinoučerven 2018

Velmi příjemná dovolená. Byli jsme v polovině června, tak zde nebylo ještě moc lidí a dovolená byla klidná. Písčitá pláž vhodná pro děti, často jsou ale vlny.

9,5/10
Martina, pobyt s rodinoučerven 2018

8/10
Vašek, pobyt s rodinousrpen 2016

7,6/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2016

7,8/10
Soňka, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Dovolená byla super,jídlo bylo perfektní jak v hotelu tak v okolí. Každý si přijde na své. Vřele doporučuji :D

8,3/10
Jitka, pobyt s rodinouzáří 2014

8/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi

6,3/10
Martina, pobyt s přáteličervenec 2014

Delegátka Mariana příjemná, znalá poměrů. Personál výborný, starostlivý, usměvavý, nikdy žádný problém. Všude čisto, denně čisté ručníky, strava pestrá, na pláž kousek. Jen pokud máte rádi v noci klid, tak si požádejte o pokoj směr bazén, jelikož pokoje na ulici jsou nad 3 bary, kde to frčí až do 4:30 h ráno. Tipy na výletu: určitě busem do Nessebaru (cesta 1 lv), Sveti Vlas (super nová pláž, aquapark v přístavu, cesta 1,20 lv, jezdí tam bus z aut. stanoviště č.2 - linka 5, jízdní řády k dispozici na http://www.bgrazpisanie.com/en) Raději na zastávku vyrazit u dálkových spojů o 15 min. dříve, berou je totiž jako orientační, nikoliv jako směrodatné.

9,4/10
STUDENT AGENCY, pobyt s rodinoučerven 2012

Společnost STUDENT AGENCY doporučuje tento hotel. Věříme, že na základě našeho hodnocení splníme veškerá Vaše očekávání. Přejeme Vám příjemný výběr dovolené.

7/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2012

celkový dojem lepší průměr

7/10

O hotelu

Iskar

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1970. Hosté mají celkově k dispozici 155 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Objekt nabízí službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. Hosté, kteří se chtějí stravovat sami, zde najdou kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf a lukostřelba a za poplatek jízda na kole/horském kole a hra boccia. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - šnorchlování, aqua aerobik a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady stolní tenis, badminton, kulečník, šipky a aerobik. Hosté mají k dispozici wellness zónu se spa. Za poplatek mohou využít masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.