STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Plamena Palace

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Miloslav, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

Celkově jsme byli spokojeni

8,6/10
Edita, pobyt s rodinousrpen 2022

7,9/10
Andrea, pobyt s rodinoučervenec 2021

7,4/10
Lenka, pobyt s rodinoučervenec 2020

Určitě se budeme vracet v příštích letech. Snad jediné důležité upozornění - sluneční záření je velmi ostré a je nutné používat vysoké ochranné faktory. V prvních dnech určitě 50, 30.

8,3/10
Jana, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

8,2/10
Ondra, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

8/10
Marek, pobyt s rodinoučervenec 2016

Skvela a klidna dovolena. Hotel nad ocekavani.

8,9/10
Vladimír, pobyt s rodinouzáří 2015

6,9/10
Veronikačervenec 2015

Dovolena byla super neni co vytknout

7,1/10
Robert, pobyt s rodinoučervenec 2014

7/10
Dáda, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

celý týden jsme marně hledali levné místo kde by nám opravdu chutnalo, zkusili jsme i českou restauraci Praha,kterou vřele nedoporučujeme-lákají na českého kuchaře,který ale dělá ostudu české kuchyni..knedlíky okoralé,zelenina v jídelním lístku znamená mraženou směs mrkve,hrášku a kukuřice plus vařené zelí,nevaří ani na osmahlé cibulce,takže jídlo postrádá tu pravou českou chuť a je spíš jako ze školní jídelny. k závěru pobytu jsme vsadili na kuřecí gyros na náměstí a byli jsme tak spokojeni, že jsme se tam druhý den zase vrátili. Pokud vám někdo řekne že je tam levné jídlo,nevěřte tomu, buď je to srovnatelné s ČR nebo podstatně dražší,záleží na tom, co kupujete. celkově jsme ale s dovolenou moc spokojení a rádi se tam příští rok vrátíme.

7,5/10
Jirka S., pobyt s rodinousrpen 2013

Bulharsko se za 25 let moc nezmenilo. Servis je spatny a restaurace vari spatna jidla. Neumeji zakladni technicke postupy a maji dlouhe jidelni listky kde se opakuje jedno jidlo 10x jen jiny doplnek (Omeleta na 10 zpusobu je fakt WOW). Takovy Babica styl. Zmrzliny a Gyros jsou vynikajici a poctive - ne tocene, tech se vyvarujte!! Doporucuji pouze snidane a stravovat se sam ve 2 dobrych restauracich - paradozne jsou cesko-slovenske :-). Personal se furt nastvany a clovek si prijde, ze ho obtezuje. Cistota hotelu je vynikajici a managerka resi veci hned. Delegat je k nicemu. Vyzvednout lidi s cedulkou na letisti a zase je tam dopravit zvladne brigadnik. Zajezdy jsou extremne zdlouhave 8+ hodin nez se nekam dostat - coz neni vhodne pro deti. Severni plaz je nudna a i kdyz jsou jen 50cm velke vlny, tak jsou schopny soupnout cervenou vlajku. Je plna nedopalku a dalsiho odpadu. Udajne turisti - spis Bulhari. Jizni plaz je cista, kose po 5m, velice jemny pisek, sprchy - zde Bulhari nejsou

6/10
vitezslav, pobyt s rodinoučerven 2013

5,3/10
Jan, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Shrnutí- moře nádherně čisté a teplé, na plážích jsem postrádal WC a když už se nějaké mobilní našlo, bylo zamčené. Hotel byl supr až na nějaké drobnosti. Stravování bylo horší. Již nikdy All inclusive. Jinak jste pro personál v hotelu a i v restauracích ve městech vzduch. Když jsme se naučili sundávat hotelové náramky, bylo to v restauracích hned o něčem jiném. V hotelu jen snídani. Vyplatí se to i cenově. Náš hotel je na okraji města. V okolí jsou jen jiné hotely a desítky rozestavěných a nedokončených budov. Kde není staveniště, tam je bodláčí. Pokud se jedná o nakupování ve městě tak je to jako na vietnamské tržnici a v kamených obchodech jsou zřejmě placeni paušálně. Tato dovolená je vhodná pro lidi, kteří chtějí čisté moře, písčitou pláž a na té se slunit. Jábych příště změnil stravu a asi i hotel. V den odjezdu jsme museli opustit pokoj ve 12,00 hod. To beru , ale že nám odmítali vydat oběd a večeři i přes to že jsme to měli v ceně a odjížděli jsme až ve 22,00 hod.to mi vadilo.

7/10
Sandra, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

6,4/10
Michal, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

8/10

O hotelu

Plamena Palace

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Stylový hotel s příjemnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska ve vzdálenosti 300 m od severní písečné pláže. Do centra oblíbeného letoviska Primorska se dostanete za 7 minut chůze. Hotel nabízí kvalitní služby a můžeme ho doporučit náročnějším klientům i rodinám s dětmi. Nákupní možnosti 100 m od hotelu.
Pláž
Vzdálenost hotelu od severní pláže cca 300 m, pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (5-7 LV). Vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, centrální klimatizace, TV, minibar, vysoušeč vlasů a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Wi-fi připojení zdarma. Jednolůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení, centrální klimatizace, TV, minibar, vysoušeč vlasů a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Wi-fi připojení zdarma.
Možnosti obsazení pokoje
Jednolůžkový pokoj (SGL): 1 dospělý + 1 infant. Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě. Do maximálního obsazení pokojů se počítá také infant (dítě 0-2 roky).
Vybavení hotelu
Vstupní hala s recepcí 24/7, směnárna 09:00 - 21:00, lobby bar 24/7, výtahy, klimatizovaná restaurace s venkovním posezením, venkovní bazén pro dospělé s vířivkou, dětský bazének se skluzavkou, dětské hřiště, dětský mini klub 4-12 let, venkovní parkoviště. Hotel akceptuje platební karty. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Restaurace hotelu je otevřena každý den (taky pro externí zákazníky). Můžete si pochutnat na dobrém obědě a večeři a taky ochutnat RIVER CRAFT Beer z hotelového butikového pivovaru.
Služby zdarma
Wi-Fi připojení v celém hotelu, fitness, dětský mini klub 4-12 let.
Služby za poplatek
Kulečník, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, bezpečnostní schránka, 2 tenisové antukové kurty (jsou požadované vlastní tenisové boty), míčky a raketa k zapůjčení, praní prádla, pokojová služba.
Stravování
SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.
Sport a zábava
Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 LV/1 kus). V letovisku se nachází aquapark, sportovní hriště s venkovním fitnessem u školy, tenisové kurty, půjčovna kol a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu (v provozu po 20.6.). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. 5 km severně od města Primorsko se nachází úchvatná thrácká kamenná svatyně Beglik Taš, často nazývána bulharské Stonehenge.
Transfer
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.