STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Club Bor

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Club Bor

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel HVD Club Bor se nachází v soukromé, krásné parkové zeleni cca 150 m od široké pláže s jemným pískem. Má ideální pozici v blízkosti centra letoviska, s možností nákupů, množstvím obchůdků, restaurací, kaváren, občerstvení, atrakcí, sportovního vyžití a zábavy. Hotel prošel kompletní luxusní rekonstrukcí v roce 2015 a rozšířil formu stravování na Ultra All Inclusive. Skládá se z 229 pokojů, z toho 10 apartmánů.
Pláž
Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Vzdálená cca 150 m od hotelu. Vodní sporty na pláži za poplatek. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek (cca 4,50- 8,00 LV/1 kus/den).
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje (DBL Room) s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, sat. TV, telefon, minibar - denně doplňován zdarma (minerální voda, pivo, džus, sladkosti, snacky), kávovar s kapslemi (denně doplňován zdarma), centrální klimatizace a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Rodinný pokoj (FAMILY Room) se skládá ze dvou standardních dvoulůžkových pokojů s propojovacími dveřmi. Má čtyři standardní lůžka a dvě přistýlky, centrální klimatizaci, kabelovou TV, telefon, kávovar s kapslemi (denně doplňován - zdarma), mini bar (denně doplňován pivem, džusem, minerální vodou, občerstvením, sladkostmi), vysoušeč vlasů, dvě koupelny a dva balkony se židlemi a stoly.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL Room): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 12,99 let / 3 dospělí.
Jednolůžkový pokoj (SGL Room): 1 dospělý.
Rodinný pokoj (Family Room): minimální obsazenost rodinného pokoje je 2 dospělí a 2 děti nebo 3 dospělí a 1 dítě. Maximální obsazenost jsou 4 dospělí a 2 děti.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, restaurace s letní terasou, snack bar, a-la-carte restaurace, 2 výtahy, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén, Wi-Fi ve společních prostorách a na pokoji zdarma, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, ručníky k bazénu, mini club pro děti 4-12 let, dětské hřiště (houpačky, skluzavky).
Služby zdarma
Fitness, stolní tenis, šipky, volejbal, vodní pólo, aerobic, vodní aerobic, 6x týdně animační programy, dětský klub (pro děti ve věku 4-12 let), večerní animace, show a živá hudba.
Služby za poplatek
SPA centrum (sauna, parní lázeň, masáže), bezpečnostní schránka, prádelna, čistírna, telefonní služby.
Stravování
ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30-10:00), oběd (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Součástí je také dětský bufet. Gala večeře v hlavní restauraci 1x za týden. Snack bar: pozdní snídaně (11:00-12:00), oběd občerstvení (12:00-15:00), odpolední občerstvení - káva, čaj, zákusky a zmrzlina (15:00-17:00). Italská restaurace a la carte zdarma 1x za pobyt po předchozí rezervaci (18:00-21:00). Snack bar, bar u bazénu a a-la-carte restaurace je otevřena od června do poloviny září. Lobby bar (00:00-24:00), bar u bazénu (10:00-23:00) - neomezená konzumace místních a vybraných mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů, láhvového vína, koktejly a teplé nápoje. Veškeré služby lze čerpat v časech a místech určených hotelem. Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.
Sport a zábava
Hotel je vhodný i pro náročné klienty a jeho program Ultra All Inclusive nabízí bohaté vyžití také v rámci hotelu. Animační tým v HVD Club Hotel Bor pořádá mnoho různých a zábavných sportovních aktivit - volejbal, vodní pólo, šipky, aquagymnastika, bocia, fitness, stolní tenis, aerobik, lukostřelba a další. Večerní animace pro dospělé - show, živá vystoupení, tance a kvízy. V letovisku Sl. pobřeží dále minigolf, tenisové kurty, moderní aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.