STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Glarus

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

František, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

K hotelu nelze nic vyčíst pouze cestovní kancelář by měla mít uvedeno u hotelu v popisu když se jede vlastní dopravou tak ,že je poplatek za parkování.

8,6/10
Šárka, pobyt s rodinoučervenec 2023

Do hotelu nemám problém vrátit se znovu. Dovolená byla poklidná a příjemná bez jakýchkoliv nepříjemností nebo problémů. Moře kousek, pláž nebyla přelidněná.

8/10
Petr, pobyt s rodinousrpen 2023

Bohužel bych tento hotel nedoporučil nikomu. Kromě uvedeného 4.den pobytu onemocnělo několik dětí ve stejnou dobu průjmem a zvracením (postihlo to i našeho vnuka). Personál v recepci nepříjemný. Ne všichni. Personál v jídelně nepříjemný. Ne všichni. Celkový dojem velmi slabý, úroveň neodpovídá ceně.

6,5/10
Jiří , pobyt s rodinoučerven 2023

6,2/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2022

10/10
Zbynek, pobyt s rodinoučervenec 2021

7,6/10
Daniela, pobyt s rodinoučervenec 2015

7,6/10
Hana, pobyt s přáteličerven 2015

Zájezd byl velmi dobře zorganizován,cesta bez problémů. Ubytování,strava a rekreační aktivity jsou na vysoké úrovni. Personál hotelu i místní obyvatelé jsou velice milí a přívětiví. Po létech zahraničních dovolených v jiných destinacích vřele doporučuji. Prožily jsme nádherný uklidňující týden bez stresů a pohrdání s vědomím,že jsme vítaní zákazníci. Domů jsme se vrátily velice spokojené.

9,3/10
Vasil, sám/ačerven 2015

6,5/10
Vreco, pobyt s přáteličerven 2014

Poukaz jsem koupil u Student AG. už v únoru cena na týden s polopenzí, doprava vlastní pro jednoho vyšla na 2.820,- i s pojištěním.Takže co očekáváte za jídlo...klasická závodka,ale s dostatečným výběrem,ale all iclusive určitě bych nebral !!! (nehnete se od hotelu ani k moři a v okolních restauracích i na pláži vaří skvěle a levně). Jinak hotel i prostředí ok.v okolí hotelu dostatek obchodů i restaurací 15 min. procházky do centra na Sluneční pobřeží kde to žije či historického Nesebru. Pláž 150m.(2min.) přes písečnou dunu.

7,4/10
Karel, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Velice příjemná dovolená

8,9/10

O hotelu

Glarus

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. Lednička a mini lednička patří také k základnímu vybavení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. V blízkosti bazénu naleznou hosté i vířivou vanu. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua fitness. Za poplatek nabízí objekt hostům fitness studio, kulečník a šipky. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, saunu, hammam a kosmetický salon, za příplatek pak parní lázeň a masáže. Objekt nabízí svým hostům také miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.