STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Forest Beach

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Karolína, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

6,5/10
Ludmila, pobyt s partnerem/kouzáří 2021

8,2/10
Alena, pobyt s přátelizáří 2019

Celková spokojenost odpovídající sezoně , klid a pohoda, doporučuji .

6,8/10
Petr, pobyt s rodinouzáří 2019

8,1/10
Leo, pobyt s rodinoučerven 2019

Celkově jsme byly velmi spokojeni. Hotel bych určitě doporučil pro rodiny s dětmy.

6,5/10
Martin, pobyt s partnerem/koučerven 2019

8,5/10
Jana, pobyt s přátelizáří 2018

8,9/10
Dagmar, pobyt s přátelizáří 2017

8,3/10
jaroslava jechová, pobyt s partnerem/koučerven 2016

6,5/10
Iva, pobyt s rodinoučervenec 2016

9,6/10
Zdeněk, pobyt s rodinoučerven 2016

Pěkný čistý pokoj odpovídá obrázkům. Kvalita jídla ucházející. Dojem kazí východní hosté, laxní personál v jídelně a doplňování.

6,2/10
Irča, pobyt s rodinoučervenec 2016

Přelom červen - červenec krásně na koupání vždy, moře blízkou, bazény dva (oblíbili jsme si spodní starší s rákosovými slunečníky, tam nebylo moc lidí a animátoři. Nebýt stravovacích zmatků, doporučila bych. Jeli jsme za pískem s dětmi, více rodin, je tam malé hřiště s prolejzačkami, večer klid. Řekla bych obecně dobré ;-).

6/10

O hotelu

Hotel Forest Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Klimatizovaný hotel je hezky zařízen a nabízí mnoho různých služeb, které hostům zpříjemní pobyt. Je tady například hotelový sejf, směnárna, restaurace, bar, služba hlídání dětí, autopůjčovna a prádelna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. V pokojích je queen size manželská postel. Je možné rezervovat i oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. V kuchyňském koutě patří ke standardu lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například plážový volejbal, volejbal a basketbal, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole a tenis. Hosté mohou v objektu také sportovat, je tady například badminton a za poplatek fitness studio, stolní tenis a kulečník. V hotelu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde hammam a za příplatek sauna, parní lázeň a masáže. V objektu mohou hosté odpočívat, nebo si vybrat jednu z mnoha nabízených zábavních aktivit. Je zde živá hudba, miniklub a minidiskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.