STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Bijou

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Ravda

Recenze

Vlastimil, pobyt s partnerem/koučerven 2021

Dojem z destinace nic moc. Hotel není úplně uzpůsoben danému místu. Lidé milý ale celkový dojem je takový, že mohu říct. Žádné příště. Delegáty příjemné a transfer bez problémů.

4,9/10
Jitka, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

6,4/10
Hana, pobyt s přátelisrpen 2018

7,6/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2018

7,3/10
Jana, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

7,9/10
Kateřina, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

4,8/10
Honza a ROMANA, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

7,5/10
Pavla, pobyt s rodinoučervenec 2016

7,8/10

O hotelu

Bijou

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Klimatizovaný hotel je hezky zařízen a nabízí mnoho různých služeb, které hostům zpříjemní pobyt. Je tady například hotelový sejf, restaurace, bar, lékařská služba a prádelna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka. Je možné požádat o přistýlku. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. V objektu je možné příjemně trávit volný čas. Pro hosty je zde bazén a venkovní bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připraveny lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio a masáže. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.