STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Perla Sun Park

6/10
6/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Eva, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

Vše bylo dostačující a v pořádku. Dovolenou jsem si užila, avšak jedinou velkou výtkou je naše delegátka, která vůbec nepřišla na naši uvítací schůzku a telefon také nebrala.

6,4/10
Tereza, pobyt s přáteličerven 2019

4,8/10
Zdenek, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Hotel moc doporucuji. Je na perfektnim miste hned u more. Urcite se zenou prijedeme znovu 👍🏻

7,4/10

O hotelu

Perla Sun Park

Neoficiální popis ubytování

Popis

Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti jižní pláže u řeky, kde jezdí k pláži přívoz zdarma a nedaleko je dubový les.

Poloha

Od jižní písčité pláže s pozvolným vstupem do moře cca 50 metrů přes Ďábelskou řeku (Dyavolskata), nebo přes nedaleký mostek. Do centra letoviska s bohatým výběrem obchodů, restaurací, kaváren a zábavy asi 8 minut chůze, 250 metrů od hotelu Aquaplanet Primorsko se Sport Centrem.

Vybavení a služby

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, směnárna, trezor za poplatek, Wi-Fi ve veřejných prostorech zdarma, restaurace, lobby bar, panoramatický bar s terasou, v zahradě venkovní sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí, dětské hřiště, denní bar u bazénu, terasa s lehátka a slunečníky zdarma, služby SPA centrum za poplatek, dětský koutek, obchod, součástí hotelu je i multifunkční sportovní centrum vzdálené cca 250 m od hotelu (tenisový kurt, fitness, hřiště na volejbal, basketbal, fotbal, petangue, za poplatek stolní tenis a kulečník), zázemí pro grilování pod širým nebem.

Ubytovaní

Pokoje a apartmány jsou s klimatizací, TV/SAT, minichladničkou, koupelnou se sprchou, fénem a toaletou, balkonem. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Stravování

All inclusive formou bufetu, dopolední a odpolední lehké občerstvení, neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických a alkoholických nápojů v místech a časech určených hotelem.

Sport

V zahradě venkovní sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí, dětské hřiště, součástí hotelu je i multifunkční sportovní centrum vzdálené cca 250 m od hotelu (tenisový kurt, fitness, hřiště na volejbal, basketbal, fotbal, petangue, za poplatek stolní tenis a kulečník), zázemí pro grilování pod širým nebem.

Děti

V zahradě venkovní sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí se skluzavkou, dětské hřiště a dětský koutek. Na jižní pláži se nachází tobogán.

Další informace

Možnost obsazení: Pokoje : 2, 2+1, 3 Apartmány: 2+2, 2+3, 3+1, 4

Doprava

Letecky.

Cena zahrnuje

Doprava, ubytování, stravování, služby delegáta.

Cena nezahrnuje

Cestovní pojištění, lze sjednat v CK.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.