STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Vincci Nozha Beach

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Hammamet

Recenze

Eva, pobyt s rodinoučerven 2019

Celkově se nám v hotelu moc líbilo. Ideální pro děti - bazén s tobogány, pozvolný vstup do moře i bazénu, čistá písečná pláž, skvělí animátoři a Mini klub. Pokoj má trochu starší vybavení, ale dostačující. Pokojská uklízela každý den. Jídlo bylo dobré, všeho vždy dost. Celkově skvělá dovolená s rodinou.

8,7/10
Lucie, pobyt s rodinoučerven 2019

Za dané peníze jsme si nemohli stěžovat, ale vadily nám: 1) všudypřítomné fronty na všechno. Špatná organizace jídelny. Jeden kuchař s pánvičkou velikosti té, co máme doma, smaží vajíčka pro 200 lidí. To stejné u pizzy, masa, palačinek.... 2) absence volně přístupného dětského hřiště.

6,2/10
Týna , pobyt s partnerem/koukvěten 2019

9,2/10
Olga, pobyt s rodinouzáří 2018

Hotel je čistý, nabídka jídla i nápojů byla rozmanitá a kvalitní. Písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody byla udržovaná . Personál hotelu byl milý a ochotný.

6,9/10
Martina, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

9,3/10
Nikola, pobyt s rodinoukvěten 2018

podprumer

5,3/10
Veronika, pobyt s přáteliříjen 2016

Hotel s výborným poměrem cena/kvalita, dobré jídlo, velký výběr sportovních aktivit a programů, skvělý animační tým i ostatní personál. Velmi dobře situovaný, přímo na pláži, kousek od měst, ale v klidné části. Velmi útulné a přátelské prostředí. Vhodné pro rodiny, páry i přátele.

9,6/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2016

9,5/10
Veronika , pobyt s rodinoučerven 2016

Vřele doporučuji tento hotel . Je vhodný pro rodiny s dětmi . Trávila jsem zde dovolenou se svým 4 letým synem a ten byl velmi spokojen . Nakupování tu mnoho není v okolí asi 5 krámku. Ale kdo nemusí krámy , opravdu super. Čisté moře a vynikající jídlo. Nic nemohu snad vytknout. Pouze náš špatný výhled. ( Ale nejspíše braly v potaz věk mého syna , aby jsme měli klid na pokoji v nočních hodinách) . Za Náš SUUUPEEER!!!

7,9/10
Jaroslav Zuzánek , pobyt s partnerem/koučervenec 2016

Neskutečně mi vadilo neustálé upřednostňování ruských turistů takže jsem si tam připadal opravdu jako méněcený

7,5/10
Lucy, pobyt s přáteličerven 2016

7,5/10
Anonymbřezen 2016

Střední třída, která spíše mile překvapí nicméně hotel odpovídá 3* nikoliv jak je kolikrát uveden 4*

6,2/10
:-), pobyt s přátelisrpen 2015

Určitě bych doporučila, byli jsme spokojení, a rádi se sem zase vrátíme! Snad další roky budou i po sezoně živější.

7,6/10
Láďa, pobyt s přátelizáří 2015

8,3/10
Jaroslav, pobyt s rodinousrpen 2015

5,7/10
Hanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

7,3/10
Katarina, pobyt s rodinoučerven 2015

Dovolena se nam libila, ale hotel a stravovani neodpovidalo 4* urovni. Vzhledem k tomu, ze jsme cestovali s 18. mesicnim ditetem vybirali jsme hotel vhodny pro male deti. Bohuzel po teto strance jsme nebyli spokojeni. Detske hriste bylo v otresnem stavu, strava byla spise nevhodna pro male deti, temer zadne ovoce, pikantni jidla. Nastesti plaz byla super, personal byl mily, takze jsme zapomneli na spatne ubytovani a i nas syn si nakonec dovolenou uzil. Hotel bych doporucila rodinam s detmi skolniho veku a seniorum.

6,2/10
Káča, pobyt s rodinoučervenec 2014

Problémy s pokojem zapomenuty a byla to vlastně super dovolená, klidně bych se vrátila. Moře bylo úžasný a fakt dobrý animační tým.

7,9/10
Brbor Kroutiloá, pobyt s rodinoučervenec 2014

9,1/10
Petr, pobyt s partnerem/kouříjen 2013

Doporučuji...ale jídlo je opravdu velký problém...!!!

6,4/10
Michaela, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Původně jsme měli být v hotelu Miramar, avšak po příletu nám bylo oznámeno, že hotel je plný a že pojedeme do hotelu Nozha beach. Byli jsme však velmi spokojení. Personál milý a přátelský. Jídlo fantastický, hotel nádherný, bazény úžasný. Pokoj poměrně malý, ale na dovolenou se nejezdí válet v pokoji takže bez problémů. Na pokoji jsem měli švába, ale to hotel nemůže ovlivnit v Tunisku mají šváby křídla a dostanou se kamkoliv. Na pláži i u bazénu jsou slunečníky a lehátka zdarma, ale musíte si přivstat abyste si je zamluvili. Tunisko je celkově špinavé a všude jsou odpadky. Je tam spoustu obchodníků co vás do něčeho uvrtaj ani nevíte jak, pořád vám něco nutí a říkaj si až 10ti násoběk skutečné ceny, to však musíte usmlouvat. Všechny negativa souvisí ale s Tuniskem ne s hotelem takže hotel Víncci Nozha Beach můžu jen doporučit.

7,4/10
Adrianka, sám/aleden 2012

jak říkám, byla jsem v tomto hotelu již po druhé a ráda se tam opět vrátím.

9,9/10

O hotelu

Vincci Nozha Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 443 pokojů. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna, bar a hospoda. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou bez poplatku zaparkovat na parkovišti objektu (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Hotel nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, kingsize manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Dále mohou hosté využít i turn-down service (službu večerní rozestýlky). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na kajaku, potápění a aqua fitness. Za poplatek je jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi a jízda na katamaránu. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, badminton, šipky, bowling, squash a aerobik, za poplatek je kulečník. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a solárium, za příplatek pak saunu a masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.