STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Tiva del Mar

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sveti Vlas

Recenze

Ivo, pobyt s partnerem/kousrpen 2021

9/10
Zdeněk, pobyt s rodinousrpen 2019

7,4/10
Radkačervenec 2019

Skvělý hotel a personál. Výborné jídlo, umístění hned na pláži, vhodné pro děti.

8,8/10
Veronika, pobyt s rodinoučerven 2019

Opravdu doporučuji pro rodiny s dětmi. Krásný hotel, čistý, výborné jídlo. Hotel je mimo město, což jsme přesně chtěli.

9,3/10
Jana, pobyt s rodinoučerven 2019

8/10
Zuzana, pobyt s rodinousrpen 2018

Pěkná dovolená,kterou nám bohužel pokazila žaludeční nevolnost celé rodiny a hlavně slečna delegátka,která svou arogancí,neschopností,drzostí ,nezájmem o hosty a svou nepřítomností ,zapříčinila, že na příští dovolenou využijeme služeb jiné společnosti.

7,3/10
Slávka, pobyt s partnerem/koučerven 2016

S odvoláním na předchozí body hodnotíme celý pobyt velmi kladně, obsluhující personál byl přívětivý, milý a ochotný, pokud jsme měly problém /ztráta klíče/, rychle a profesionálně byl vyřešen. Chtěly bychom také touto cestou poděkovat paní Zuzaně Svobodové ze Student agency, která nám už loni doporučila hotel v Řecku a letos pro nás našla pobyt v Bulharsku. Mám astma a místo, které nám doporučila, bylo pro mé zdravotní potíže to pravé. Prostě - ubytování výborné, strava vynikající, ceny příjemné, počasi s ohledem na datum předpokládané.

8,3/10
Jirka, pobyt s rodinousrpen 2015

Za 60 tisíc pro 4 lidi na 8 dní celkem odpovídající. Nějaké výhrady by měl člověk asi vždy, něco zamrzelo více, něco méně. Měli jsme štěstí na ubytování, jinak by mohlo být hodnocení přísnější. Pouze asi nelze něco zvlášť vyzdvihnout, nebylo zde nic, co by člověka výrazněji zaujalo. Při odletu 1,5 hodiny zpoždění, zpět v pořádku, v letadle mizerná bageta a chemické pití. V Burgasu na letišti neochota, řvaní na lidi - přišlo mi tak nějak celkově, jako kdyby Bulharsko o turisty moc nestálo, ale třeba už byli po sezoně unavení... Delegátka příjemná, snažila se, nabízela výlety (nevyužili jsme nic, chtěli jsme k moři). V zásadě příjemná rodinná dovolená, kterou jsme si nenechávali něčím otrávit, abysme si to užili :).

6,5/10
Ali, pobyt s rodinousrpen 2015

Celkově jsme byli velmi spokojení.

7,4/10
Marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

Hotel bych určitě doporučil. Zvláště jeho polohu. Z horní terasy nádherný výhled na moře. Ze spodní terasy se sešlo pár schodů a byli jsme na pláži. Pláž písčitá a čistá. Celkově jsme byli na dovolené spokojeni.

8/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2013

Hotel nás velmi příjemně překvapil a dovolenou jsme si užili. Ocenili jsme i určitou intimitu a fakt, že jsme trochu stranou cestovního ruchu. Noci byly klidné a počasí se také povedlo.

7,4/10
Lucie Sládková, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

5,8/10
Radka, pobyt s rodinouzáří 2012

Pěkná dovolená, která splnila má očekávání. Pouze mám výtku k jídlu.

6,6/10
Martina, pobyt s rodinoučervenec 2012

Vlastně jsem si dovolenou užila, ale dávat si budík, kvůli tomu, abych měla pro děti lehátko se slunečníkem, to mě fakt lezlo na nervy. Čekání na výtahy jsme častu vzdali a s dvěma dětmi šli deset pater pěšky, bazén byl obrovské zklamání nejen pro nás.Prostě ten velký z katalogových fotek tam není. Animace pro malé děti, i když v němčině byla super, pro dospělé to byl spíš špatný kabaret. Animace končily o půl jedenácté a bylo ticho, což bylo fajn. Hotel krásný, uklizený, všude čisto. Ale vracet se sem nebudeme.

7,3/10
Barbora, pobyt s rodinoučerven 2012

8,5/10
iva, pobyt s přáteličerven 2012

7,8/10

O hotelu

Tiva del Mar

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Hotel má celou řadou zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a hospoda. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, transfer-servis a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady minibar. V kuchyňském koutě je lednička, vařič a mikrovlnná trouba. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, stolní tenis a kulečník. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. V objektu je animační program a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.