STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Royal Jinene

6/10
6/10

Tunisko, Pevnina, Sousse

Recenze

Lida, pobyt s rodinouzáří 2017

Strašně, těšili jsme se domu.

2,6/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2017

Dle slov delegátky se není čemu divit, když třeba dojde voda nebo sklo , protože je sezóna. Úplně nevím co si myslet o takovémto přístupu. Mé osobní doporučení je hotel Royal Jinene vyškrtnou z nabídky. Má sice čtyři hvězdičky, ale odpovídá to tak dvěma a kousek.

5,3/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

5,4/10
Mirek, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

8,4/10
Lenka, pobyt s rodinoučervenec 2013

Po přečtení předchozích recenzí jsme odjížděli se strachem a nejistotou. Ve finále jsme byli moc spokojeni a můžeme doporučit jak CK tak i tento hotel. Rádi se do tohoto hotelu zase rátíme.

8,1/10
Michaela Šrámková, pobyt s rodinouduben 2012

Počasí v Tunisku na konci dubna není obzvlášť teplé, příště o pojedeme o týden nebo dva později. Ale určitě se stejnou CK a do stejného hotelu, kde jsme si velmi oblíbili místo, ale především lidi - personál. Upozornění pro turisty ve všech hotelech v Sousse - nejezděte nikam s Yusufem a nic nekupujte v Medině, to Vás vyjde draho. V blízkosti hotelu jsou obrovská nákupní centra, kde není třeba smlouvat. Pokud Vás tato hra baví, připravte si dost peněz. Jinak velmi doporučuji! Nezapomeňte jet s karavanou na velbloudech a užít si plavbu pirátskou lodí, či se projet na buginách do berberské vesnice. Domluvíte se trochu i česky, ale nejlepší je ovládat angličtinu, pokud mluvíte francouzsky, jste doma. Moc za tuto dovolenou děkuji.

8,5/10

O hotelu

Royal Jinene

Neoficiální popis ubytování

Poloha

Hotelový komplex situovaný v zahradě přímo u pláže. Nachází se mezi centrem města Sousse a jachetním přístavem Port El Kantaoui. Díky své poloze a nabízeným službám je vhodným místem pro klienty upřednostňující aktivní dovolenou, sportovní vyžití či procházky po pláži.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, pizzerie, maurská kavárna, bar u bazénu, Wi-Fi na recepci (zdarma), obchod se suvenýry, TV sál, bazén s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma).

Pokoje

Dvoulůžkový pokoj: individuálně ovladatelná klimatizace (hlavní sezóna), telefon, TV/sat., lednička (na vyžádání, za poplatek), koupelna/WC, trezor na recepci (za poplatek), balkon nebo terasa.

Ostatní typy pokojů 
(pokud není uvedeno jinak, mají pokoje výše uvedené vybavení)

  • Dvoulůžkový pokoj, Výhled moře: výhled na moře. 
Zábava

Denní a večerní animační programy.

Stravování
All Inclusive
  • Snídaně, obědy a večeře formou bufetu
  • Lehké občerstvení během dne
  • Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby (10.00-23.00)
Pláž

Písčitá pláž, lehátka a slunečníky zdarma.

Sportovní nabídka
  • Zdarma: plážový volejbal, tenisový kurt (tenisové rakety za poplatek), stolní tenis, šipky a další sportovní aktivity v rámci animačních programů.
  • Za poplatek: kulečník, vodní sporty na pláži, golf (cca 6 km od hotelu).
Děti

Dětské hřiště, miniklub, skluzavky.

Wellness
  • Za poplatek: masáže, sauna.
Internet
  • Zdarma: WiFi v lobby.
Oficiální kategorie
  • 4 hvězdičky
Poznámka

Skluzavky a tobogány v provozu v hlavní sezoně. Může se lišit v závislosti na aktuální obsazenosti hotelu a počasí.
Rozsah a kvalita uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.