STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sealine

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya

Recenze

Jana , sám/ačervenec 2022

S hotelem jsem byla spokojená.Je spíše pro méně náročnou klientelu,ale mně stačí čistý pokoj, dobré jídlo, teplá sprcha a hlavně prima pláž a moře.Tohle všechno hotel nabízí.Jako bonus uvedu ještě blízkost centra Alanya a množství nákupních možností.Tržnice včetně blízkost supermarketů.

8,6/10
Bělohlavkova, pobyt s rodinousrpen 2018

Po pijezdu nas cekali spinave rucniky prosteradlo a nepripravena pristylka zamrizovany pokoj v prizemi se stromem uzky sprchac a po 60eur doplatek pokoj vymenen!!!!! Ale cistota praneho pradla hodne spatna.!!!! Jidlo dobe.

4,7/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2018

Za nás výborná dovolená, Tureckem jsme nadšeni, velmi ochotná delegátka. Vše co bylo v nabídce od cestovní kanceláře, tak také bylo, jen v hotelu nebyly žádné animační programy pro děti. Nám to ale nevadilo, chodili jsme s dětmi na atrakce v okolí centra.

7,4/10
houzevec, pobyt s rodinousrpen 2017

8,4/10
Naďa , pobyt s přátelizáří 2016

Dovolenou jsem koupila přes Studen Agency a byla jsem moc spokojená s přístupem a zprostředkováním . Pořádající ck byla česká CK a take velká spokojenost ! Vše probíhalo v naprostém pořádku jak v ČR tak vTurecku na letišti a poté s delegátkou,ktera byla velice příjemná a ochotná. Cestují každý rok ,ale tento rok byl jeden z nejlepších! Děkujeme za krásnou dovolenou , která proběhla bez stresu . Doporučujeme tento hotel i Ck a Studen Agency

9,1/10

O hotelu

Sealine

Neoficiální popis ubytování

Popis
Moderně zařízený hotel se skládá ze 2 budov a nachází se 300 m od krásné písečné pláže. Vyhlášená Kleopatřina pláž je od hotelu vzdálena 3 km. Za rušným nočním životem a nákupy můžete vyrazit do centra Alanye, kde se nachází nespočetné množství restaurací, kaváren, barů a obchodů. Od centra Alanye je hotel vzdálen přibližně 800 m (pravidelné spojení místní dopravou nebo příjemnou procházkou). Hotel nabízí klientům služby recepce, lobby bar s možností Wi-Fi a sejfu (oboje za poplatek), hlavní restauraci a 2 bary. Dále je k dispozici venkovní bazén, bazén s dětskou částí s toboganem, slunečníky a lehátka jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. Hotel pořádá pro své hosty občasné večerní animační programy. Hotel je dobrou volbou pro klienty, kteří hledají ubytování za výhodnou cenu v blízkosti pláže a zároveň i centra města Alanya s možností nákupů a zábavy.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar (zdarma voda po příjezdu), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon. Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (min. obsazenost 2 dospělé osoby a 2 děti 2-12; max. obsazenost 3 dospělé osoby a dítě 2-12 let), klimatizace, minibar (zdarma voda po příjezdu), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon. Jednolůžkové pokoje (max. obsazenost 1 dospělá osoba), klimatizace, minibar (zdarma voda po příjezdu), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon.
Stravování
All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj, zákusek a půlnoční polévka. Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (10.00-23.00).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.