STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sealine

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya

Recenze

Jana , sám/ačervenec 2022

S hotelem jsem byla spokojená.Je spíše pro méně náročnou klientelu,ale mně stačí čistý pokoj, dobré jídlo, teplá sprcha a hlavně prima pláž a moře.Tohle všechno hotel nabízí.Jako bonus uvedu ještě blízkost centra Alanya a množství nákupních možností.Tržnice včetně blízkost supermarketů.

8,6/10
Bělohlavkova, pobyt s rodinousrpen 2018

Po pijezdu nas cekali spinave rucniky prosteradlo a nepripravena pristylka zamrizovany pokoj v prizemi se stromem uzky sprchac a po 60eur doplatek pokoj vymenen!!!!! Ale cistota praneho pradla hodne spatna.!!!! Jidlo dobe.

4,7/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2018

Za nás výborná dovolená, Tureckem jsme nadšeni, velmi ochotná delegátka. Vše co bylo v nabídce od cestovní kanceláře, tak také bylo, jen v hotelu nebyly žádné animační programy pro děti. Nám to ale nevadilo, chodili jsme s dětmi na atrakce v okolí centra.

7,4/10
houzevec, pobyt s rodinousrpen 2017

8,4/10
Naďa , pobyt s přátelizáří 2016

Dovolenou jsem koupila přes Studen Agency a byla jsem moc spokojená s přístupem a zprostředkováním . Pořádající ck byla česká CK a take velká spokojenost ! Vše probíhalo v naprostém pořádku jak v ČR tak vTurecku na letišti a poté s delegátkou,ktera byla velice příjemná a ochotná. Cestují každý rok ,ale tento rok byl jeden z nejlepších! Děkujeme za krásnou dovolenou , která proběhla bez stresu . Doporučujeme tento hotel i Ck a Studen Agency

9,1/10

O hotelu

Sealine

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Vynikající poloha přibližně 500 m od centra turistického letoviska Alanya, asi 800 m od přístavu. V blízkosti hotelu se nachází řada kaváren, obchodů, barů a restaurací a směnárna. Na letiště v Antalyi cca 120 km.

.
Pláž

K proslulé Kleopatřině pláži je to přibližně 350 metrů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 6 EUR/den/komplet).

.
K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, výtah, lobby, hlavní restaurace, bar. Kromě toho: 2 bazény včetně jednoho se skluzavkou, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Hotel neprovozuje osuškový servis.

Internet

V lobby a u bazénu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive: snídaně (08:00-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci, káva, čaj, zákusek (16:00-17:00), noční polévka (23:00-24:00). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (10:00-23:00). Za příplatek: čerstvě vymačkané džusy, konzumace po 23:00, turecká káva.

Sportovní a animační program

Hotel neposkytuje animace. Dva večery v týdnu pořádá večerní show. Dále: stolní tenis, kulečník za příplatek.

Webové stránky

www.sealinehotel.com

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Hotel doporučujeme zejména těm, kteří si chtějí odpočinout v centru Alanye. Blízkost zábavních podniků, jako jsou bary, restaurace, obchody a krásná Kleopatřina pláž v docházkové vzdálenosti, z něj činí ideální místo pro ty, kteří chtějí na dovolené zažít pravé turecké dobrodružství. Největší výhodou, kromě polohy, jsou velmi prostorné rodinné pokoje. Vřele doporučujeme.

.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.