STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Laguna Beach Resort & Spa

5/10
5/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sozopol

Recenze

Zuzana S., pobyt s rodinoučervenec 2021

Velké zklamání. Má matka první noc v pokoji probrečela, nezájem ze strany delegátky byl více než patrný. Ten pokoj by se měl dávat pouze na vyžádání a ne lidem co jedou na normální dovolenou. Většina lidí si chce na dovolené otevřít balkón a ne se bát aby vám tam někdo nevlezl. Židle ve sprše už je opravdu k smíchu. Jídlo nudné a ani nemůžete si ho nandat sami. Sem už nepojedeme. Nikdy.

4/10
Ivanasrpen 2020

6,5/10

O hotelu

Laguna Beach Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Hotel LAGUNA BEACH

Poloha: Velmi oblíbený čtyřhvězdičkový hotel s kapacitou 56 komfortních pokojů umístěný v zeleni s více jak 120 tropickými stromy a panoramatickým výhledem na moře, s příjemnou atmosférou a velmi kvalitními službami se nachází v oblíbeném letovisku Sozopol přímo u krásné písčité pláže ve vzdálenosti cca 2 km od historického centra města a cca 45 km od letiště. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás a historických památek v okolí.
Vybavení: Vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, směnárna, panoramatický výtah, 2 restaurace, lobby bar, bazénový bar, obchody, konferenční sál, úschova zavazadel, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, venkovní bazén se skluzavkou, vnitřní bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský koutek, dětský miniclub (pro děti 4-12 let), dětské hřiště, animační programy pro děti a dospělé. Zdarma - vstup do krytého bazénu s jacuzzi, fitness, aerobic, tělocvična, stolní tenis, volejbal, fotbal, animační programy, hlídané venkovní parkoviště. Za poplatek - Lázeňské spa centrum (sauna, hamman, solárium, masáže, kosmetické ošetření, kadeřnické služby), kulečník, elektronické hry, tenisový kurt s osvětlením, služba praní a žehlení oděvů, půjčovna kol, motorek a aut, lékař, vodní sporty na pláži.
Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny individuálně ovládanou klimatizací, telefonem, SAT TV, miniledničkou (zdarma), trezorem (za poplatek), koupelnou se sprchou a WC, fénem a balkonem nebo terasou. Na vyžádání rodinné pokoje a apartmá s možností 2 přistýlek.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:30-21:00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne (10:00-16:30) - pizza, sendviče, hamburgery, saláty, ovoce, zmrzlinu, sladkosti a zákusky, kávu, čaj a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - pivo, víno, alkoholické nápoje, minerální voda, nealko nápoje, káva, čaj, (10:00-22:00). 2x týdně tematický bufet a denní kulinářský servis.
Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Na pláži k dispozici zdarma lehátka, slunečníky a osušky a za poplatek široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, paragliding, vodní lyžování, motorové čluny, potápění) a občerstvení (restaurace, plážové bary).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.