STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

MPM Kalina Garden Hotel

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Milan, pobyt s rodinoučervenec 2022

Celkově velmi dobrý dojem, organizace zahraniční CK byla vynikající (v porovnání s českými vše fungovalo s německou přesností, což možná někomu může vadit, ale já jsem to ocenil). Jediná drobnost je problém s bulharskou vodou a následné žaludeční problémy většiny rodinných příslušníků (bez dostatečné vnitřní desinfekce to nejde).

7,7/10
Anna, pobyt s přátelizáří 2019

8/10
Alex, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

7,4/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2019

Velká spokojenost se vším. Byli jsme nad očekávání spokojeni. Personál milý, vstřícný, ochotný, nečekající spropitné. Jídlo výborné a chutné. Hotel čistý, uklizený a orientovaný na děti. Báječné je, že na chodbách jsou koberce, což jsem ocenila zejména, když turisté létali ráno ve dvě a nebyly slyšet kolečka. VYZDVIHLA BYCH!! Že jsme přijeli ve 12:30, ihned dostali pokoj a náramek na AL!! To bylo vynikající!! Děti byly unavené z letu, naobědvaly se a šly spát!! Pochopila jsem, že je to v tomto hotelu standard.

9,5/10
David, pobyt s rodinousrpen 2018

8,4/10
Lenka, pobyt s rodinoučervenec 2018

7,9/10
Pavlína, pobyt s přátelisrpen 2016

8,3/10
Roman, pobyt s rodinoučervenec 2014

8/10
Radka, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Na nic si nemohu stěžovat a určitě doporučuji! Pokud tedy nesháníte příliš velký luxus.

8,9/10
Michal, pobyt s rodinoučervenec 2011

4,5/10

O hotelu

MPM Kalina Garden Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 300 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Nachází se zde restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek). Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu a lékařskou službu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Nachází se zde business prostory (business centrum) s faxem a kopírkou.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. V pokojích je rozkládací pohovka. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Je tady pracovní stůl. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat plážovému volejbalu a volejbalu. Jízda na kole/horském kole je za poplatek. Je možné zprostředkovat jet ski, jízdu na banánovém člunu a plachtění. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například šipky a gymnastika. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa a masáže. Malí a velcí hosté si mohou vybrat z velkého množství zábavních aktivit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, brunch, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.