STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Laguna Park

6/10
6/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Jakub, pobyt s rodinouzáří 2018

Ohledně ubytování kde od prvního dne nikdo neuklidil na podlaze písek, ručníky ani jednou bez výměny.Na balkoně chlazení klimatizace zabírá tolik místa a topí o další 20 stupňů a v tu chvilku se stává balkon nepoužitelný.A nejhorší poznatek máme z lůžka pro další dvě osoby - rozložené kanape na kterém je tenká madrace a vše se naklani na jednu stranu a člověk ve spánku padá / nepoužitelné a děsně nepohodlné. Tak tenká madrace skončila na podlaze a spime jako cikani v hotelu za 50.000 Kč na týden / směšné. Po první noci kde hotel.hosti Holandského původu dělají bordel do 01:00h nikdo je neupozornil / ochranka / recepční nikdo nikde.Od te doby tedy klid. (Náhoda) O co větší nepříjemnost opět skupinka zřejmě Holandské pocetne skupinky, kteří urazeji, otravuji, nadávají, řvou, strkají do nás a provokují každý den na kazí poslední dojem z dovolené opět bez reakce plavciku a jiného personálu.Oni asi mohou všechno jsou nadlide.Apeluji na Vás formou sms poté to budu řešit přímo centrálně.Vše mám důkladně zdokumentováně foto.Jsme slušní hosté co chtějí za svoje utracene peníze řádnou službu.Nic víc nic min.

5,8/10

O hotelu

Laguna Park

Neoficiální popis ubytování

Popis

Hotel se nachází v rušném centru letoviska s velkým výběrem restaurací, barů, kaváren a obchodů.

Poloha

Hotel je situován v živém obchodním centru Slunečného pobřeží. Široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je cca 300 m od hotelu, slunečníky a lehátka za poplatek, možnost nákupů přímo v hotelu a nebo 200 m do centra, letiště v Burgasu je cca 30 km od hotelu.

Vybavení a služby

Hlavní budova s recepcí, výtahy, směnárnou, trezorem za poplatek, lobby barem s Wi-Fi připojením. Restaurace s terasou, snack bar, hlavní bazén s tobogány pro starší děti a dospělé, vířivka, dětský bazén se skluzavkami pro menší děti, sluneční terasa s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, dětské hřiště, vedle hotelu vnitřní dětská herna za poplatek, kadeřnictví, malý obchod.

Ubytovaní

Pokoj standard, Studio, Apartmán a Mezonet je s TV/SAT, Wi-Fi, klimatizací, minibarem a trezorem za poplatek. Koupelna se sprchou, fénem a toaletou, balkon nebo terasa.

Stravování

All inclusive formou bufetu, lehké občerstvení během dne, odpoledne káva, čaj, zákusky, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem. 2 x týdně tematické večeře.

Sport

Zdarma animační programy pro děti i dospělé, minigolf, stolní tenis, aerobic, taneční lekce, aqua gymnastika, šipky, volejbal, vodní pólo. Za poplatek: kulečník, elektronické hry, služby wellness a fitness centra, masáže, sauna, turecká lázeň, vodní sporty na pláži.

Děti

Zdarma animační programy, dětský bazén s tobogány a vodními atrakcemi, hřiště.

Další informace

Možnosti obsazení: Standardní pokoj: 1, 2, 2+1, 3


Studio: 2+1,2+2, 3+1, 4 Apartmán: 2+2, 3+1, 4 Mezonet: 4+2

Doprava

Letecky.

Cena zahrnuje

Doprava, ubytování, stravování, služby delegáta.

Cena nezahrnuje

Cestovní pojištění, lze sjednat v CK.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.