STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sunny Days Mirette Family Resort

5/10
5/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Kristýna , pobyt s rodinoučervenec 2022

Už nikdy více co se týče ubytování. Při vchodu do pokoje, unavené děti po příletu začali brečet. Pokoj neodpovídá fotografiím, špína, bordel, smrad, wc špinavé, dlaždice také a sprchový kout úplně nejhorší - po vysprchování voda až v ložnici. Voda tekla úplně mimo.

4,5/10

O hotelu

Sunny Days Mirette Family Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do horních poschodí lze pohodlně vyjet výtahem. V resortu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Komplex nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Objekt hostům nabízí shuttle bus. Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici fax.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, obývací část, kuchyň a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a minibar. V kuchyňském koutě je lednička a mikrovlnná trouba. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Některé pokoje jsou bezbariérové. V koupelnách je sprchový kout, vana a vířivá vana. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, hra boccia a plážový volejbal. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění, šnorchlování a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, squash a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a hydroterapie. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.