STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Golf Residence Hotel

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Port el Kantaoui

Recenze

Zdenka, pobyt s partnerem/kouříjen 2018

9,3/10
Miroslava, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Byli jsme v tomto hotelu již podruhé a líbilo se nám tam. Na rozdíl od loňska, kdy byl hotel poloprázdný, v letošním roce byl zaplněn především hosty z Ruska a Alžírska. Na jedné straně jsme měli možnost hovořit s lidmi s různým kulturním zázemím, na druhé stravě nás právě určité zvyklosti překvapovaly - především při stolování.

7,4/10
Miroslava, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

S dovolenou v Tunisku v hotelu GOLF RESIDENCE jsme byli velmi spokojeni a chystáme se, že příští rok pojedeme znovu na stejné místo do stejného hotelu.

7,1/10
Michaela, pobyt s rodinousrpen 2014

Dovolena se velmi povedla, vse splnilo ocekavani. Jedine, co trosku pokazilo nasi dovolenou, byly meduzy v mori, ktere nas nekolikrat pozahaly a tedy bylo potreba davat velky pozor a neustale monitorovat deni kolem sebe, jinak vse bylo naprosto v pohode a bez problemu

7,6/10

O hotelu

Golf Residence Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1992. Objekt má 233 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Hotel nabízí lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, kingsize manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je zde minibar a za poplatek sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Některé pokoje jsou bezbariérové. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, plážový volejbal, volejbal, golf a lukostřelba. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění, jízda na katamaránu a potápění. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například hammam, kosmetický salon a solárium, za příplatek pak spa, saunu, parní lázeň a masáže. V nabídce je živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dětská menu. Hotel nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.