STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sayanora Hotel & Park

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Side, Kumkoy

Recenze

Soňa, pobyt s přátelizáří 2019

7,5/10
Martina, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

9,5/10
Renata, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

5,5/10
Sonja, pobyt s přátelikvěten 2016

6,9/10
Iveta, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Dobrá kvalita za velmi přijatelnou cenu. Ideální poloha - blízkost vcelku vyhovující pláže, možnost krásných procházek do historické části města, kde je i velké množství obchůdků všeho druhu. K dovolené jsme neměli jedinou výtku.

7,4/10
LeonaW, pobyt s rodinouzáří 2012

Kdo chce může v tomto hotelu prožít krásnou spokojenou dovolenou. Hotel klidný-žádné disco.Do města na nákupy je to blízko. Jak v části hotel tak v části park je bazén,brouzdaliště a bar. Pokoje čisté,denně ručníky, úklid. Personál skvělý,německy, anglicky. Ochota. Heslo-vše pro zákazníka. Bazeny čisté, chladivé. Sayanora Park je krásně zarostlý zelení.prostřědí krásné.U moře nutno projít pláže,ne každá je dobrá,na té první ke které příjdete je borčus a v moři jakési roury či co. Hned kousek vedle krásná pláž, čistá, milý personál. Vstup velmi pozvolný, vlny mírné. Cena všude stejná 5E/2lehátka+slunečníky. All incl. v hotelu-jídlo+pivo Tubborg, sudové víno (dobré!),colla,fanta,sprite,místní alko-jejich gin chutná jako beefeter. Ve 23 hod. se zavřou bary a lidé jdou v poklidu spát.Noci ruší jen kohouti nad ránem.Terasa s poszením a krásným výhledem.Rodinné bungalovy-2 místosti, v jedné patrová postel pro děti.Pokoje čisté,dobře zařízené.většina hostů se vrací.Hlavně němci,dánové.Díky!

8,8/10
ružena, pobyt s partnerem/kouříjen 2011

super

7,9/10
Jolana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Do hotelu jsme jeli na doporučení přátel a opravdu jsme byli spokojeni. Jedná se o menší klidný hotel s rodinnou atmosférou. Rádi se sem ještě někdy vrátíme.

7,5/10
Jolana, pobyt s přátelikvěten 2011

9/10
Karolina, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

7,5/10

O hotelu

Sayanora Hotel & Park

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento komplex pochází z roku 2005. Komplex nabízí hostům celkem 102 pokojů. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek). Jízdní kola je možné za poplatek nechat v úschovně kol. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, tenis a plážový volejbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde potápění. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, stolní tenis a šipky. V komplexu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, hammam a solárium a za příplatek také masáže. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.