STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Salammbo

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Hammamet

Recenze

Veronika , pobyt s partnerem/kouzáří 2020

Dovolená za velice slušné peníze. My bydleli ve starší části hotelu , skládá se z několika menších budov, vše udržované v čistotě, pokoj čistý, uklízečky se opravdu snaží. Pláž prostorná, moře čisté, občas nějaká ta chaluha, ale to je příroda, rozhodně se v tom tady nebrodíme. Bazén menší, voda průzračná, ale my moc nevyužíváme. Tobogány frčí. Jídlo moc dobré, vždy si vyberu, personál ochotný, jíme hlavně na venkovní terase což já mám nejraději. Vzhledem k počtu ubytovaných si člověk opravdu může užít ten klídek, pohodu a soukromí, což já opravdu oceňuji. 🏖️

7,9/10
Sabina, pobyt s přátelizáří 2020

Hotel vhodny spise pro seniory. Vse bylo v dosahu u plaze-stravovani, jidelna, pokoje, recepce, takze netreba nekam daleko dochazet :-)

5,7/10
Tina, pobyt s rodinoučerven 2019

7,6/10
Miroslav, pobyt s rodinoučerven 2015

skvělá dovolená za dobré peníze odpovídající lokalitě, velké + hotel přímo u moře

8/10

O hotelu

Salammbo

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Komplex nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Ke všem pokojům patří sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis, hru boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelbu a rybaření, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, jízda na katamaránu, jízda na kajaku a potápění. Za poplatek je vodní lyžování, jet ski a plachtění. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, gymnastiku a aerobik. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.