STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sunny Days Resort Spa And Aquapark

7/10
7/10

Egypt, Hurghada a okolí

Recenze

Hana, pobyt s rodinouzáří 2022

8,7/10
Slavko, pobyt s rodinousrpen 2022

4,7/10

O hotelu

Sunny Days Resort Spa And Aquapark

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Zavedený hotel, který tvoří velký hotelový komplex spolu s objekty Palma De Mirette, Port de Mirette a Mirette. Nachází se přímo v malebné zátoce, přímo u moře. V areálu hotelu se nachází zajímavě vytvořená laguna s mořskou vodou a pláž. Centrum Hurghady - Sakkala je od komplexu vzdáleno jen asi 3 km a letiště asi 10 km.

.
Pláž

Byt se nachází přímo na pláži s přístupem k vlastnímu korálovému útesu. Na pláži jsou k dispozici osušky, lehátka a slunečníky - zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel se skládá ze 3 hlavních budov - 4podlažních a 2 vedlejších budov - 2podlažních.

V hotelu je nepřetržitě otevřená recepce s trezory zdarma, směnárna, banka, mini obchůdek, obchody se suvenýry, prádelna, lékařské služby a diskotéka pod širým nebem. K dispozici jsou 3 restaurace - hlavní restaurace Mirette a a'la carte restaurace Aldante italská a podávající rybí pokrmy Orca Fish; několik barů - lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži a bar na terase a kavárna. Hosté mohou využívat velký bazén umístěný přímo na pláži (sezónně vyhřívaný) a dětské brouzdaliště. U bazénu jsou k dispozici osušky, lehátka a slunečníky - zdarma.

Internet

V hotelu - internetová kavárna - za poplatek (cca 15 EUR/hodina), internet v lobby - zdarma.

.
Catering

All Inclusive zahrnuje: snídaně (7:00-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:00) podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Dále - občerstvení (11:30-17:00) dostupné v určených barech, místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10:00-24:00 a 24 hodin v lobby baru), v určených barech (u bazénu, na pláži a v lobby baru). All Inclusive nezahrnuje: minibar, pokojovou službu, restaurace a'la carte a dovážené nápoje.

Sportovní a animační program

Animace pro děti i dospělé - hry a aktivity, gymnastika, vodní aerobik, taneční lekce a vystoupení a živá hudba. Dále - kulečník, stolní tenis, plážový volejbal, plážový fotbal, vodní pólo, šipky a v přístavu - centrum vodních sportů (některé atrakce za poplatek). Hotel nabízí (za poplatek) také posilovnu, saunu, vířivku a masáže a sousední hotel Mirette nabízí (rovněž za poplatek) tenisové kurty a squashový kurt. Pro nejmenší je k dispozici brouzdaliště, dětské hřiště a miniklub s bohatým animačním programem!

Webové stránky

www.sunnydaysegypt.com/en/hotel/el-palacio-resort--spa/1

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Velmi dobrá volba pro dovolenou s přáteli - hotel nabízí velký výběr animačních programů a diskotéku, na pláži je centrum vodních sportů. Levná varianta pro méně náročné klienty!

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.