STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Thalassa Sousse Resort & Aquapark

5/10
5/10

Tunisko, Pevnina, Sousse

Recenze

Míša, pobyt s rodinoučervenec 2023

6,1/10
Markéta, pobyt s rodinoučervenec 2022

Tento hotel nikdy více!!!!!! Cena poměr kvalita absolutně neodpovídá. Hotel 4* rozhodně nemá. A jak jsem již zmiňovala do Tuniska jezdíme často, manžel je Tunisan. Ale toto byl nejhorší hotel za 10 let.

5,2/10
Honza, pobyt s rodinoučervenec 2022

2/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2017

6,3/10
Lennies, pobyt s rodinoukvěten 2017

Hotel je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které milují vodní radovánky. Není vhodný pro milovníky kávy, masitých pokrmů, koktejlů, jejichž příprava je dobrou parodií na to, jak se koktejly připravují. Kdo se těší na šnorchlování v moři, bude také zklamán, přístup do moře je ale pozvolný a ideální pro děti.

6,4/10

O hotelu

Thalassa Sousse Resort & Aquapark

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Sousse
Poloha
Oblíbený hotel s aquaparkem se nachází cca 6 km od centra města Sousse. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v těsné blízkosti hotelu (cca 100 m). Letiště Enfidha je vzdálené cca 45 km.
Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky za depozit.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a la carte, tradiční maurská kavárna (za poplatek), noční klub (za poplatek), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, Wi-Fi na recepci (zdarma), bazén (lehátka a slunečníky zdarma), aquapark, dětský klub, obchod se suvenýry
Ubytování
Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky nabízí klimatizaci (od 15.6. do 15.9.), SAT/TV (dálkové ovládání na vyžádání, depozit), telefon, trezor (za poplatek), miniledničku (na vyžádání, za poplatek), vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), balkon. 

Za příplatek je k dispozici bungalov (prostornější než pokoj Standard, terasa)
Stravování
All inclusive: snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu. Během dopoledne a odpoledne menší občerstvení ve vybraných barech. V čase 10:00-23:00 k dispozici neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů v místech určených hotelem.

1x za pobyt je možné využít restauraci a la carte (Dolce Vita, Al Cham, Le pecheur nebo Al Bahr) - nutná rezervace, může být za poplatek
Sport a zábava
zdarma: animační a večerní programy, minigolf, stolní tenis, multifunkční hřiště, plážový volejbal, nemotorizované vodní sporty; za poplatek: SPA centrum (balneoterapie, kosmetické úpravy, masáže, pára nebo sauna), fitness, vodní sporty na pláži, golf (cca 5 km)

Aquapark - 25 tobogánů a 8 bazénů (pro hotelové hosty bez poplatku)
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR či TND. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu.

* Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.

* Hotel není vhodný pro lidi s nízkou mobilitou.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.