STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Hotel Les Palmiers

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Monastir

Recenze

Honza, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

4,4/10
Šárka, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

S manželem jsme byli naprosto spokojeni. Neměli jsme All inclusive, ale vůbec nám to nevadilo, protože jsme aspoň ochutnali jejich místní speciality. Personál byl moc příjemný a ochotný. Doporučujeme jejich růžové víno (MAGON). Na naše ceny tam bylo docela levně. Hotel byl blízko letiště, takže žádné dlouhé cestování po příletu. Opět bychom si vybrali tento hotel i prostředí. Naprostá spokojenost se vším.

9,4/10
Katka, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Starší hotel, který býval hezký, teď už má ale nejlepší roky za sebou. Leží v bohaté čtvrti, ale nic v okolí není, pouze 2 malé ocbhody s potravinami. Kdyby fungovala klimatizace, nebylo by to tak špatné, protože by na pokoji nebyl hmyz a dalo by se spát. Je-li jsme z dovolené unavenější než jsme přijeli, protože v přízemním pokoji se člověk bojí větrat. I snídaně by mohly být širšího výběru, hodně mi chyběl plátkový sýr a výběr čajů (pouze mátový a nevýrazný černý). Na pláž a k bazénu chodí místní, ale kromě víkendu to nijak nerušilo. Personál milý a vstřícný. Doporučuji výlet na Saharu - člověk pozná skoro celé Tunisko. Hotel je vhodný pro lidi co hledají odpočinek na pláži a nepotřebují večer zábavu. Moře je krásně čisté, ale není se kde večer procházet. Do Tuniska klidně ještě jednou, ale asi do více * hotelu.

5,8/10

O hotelu

Hotel Hotel Les Palmiers

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel je z roku 1980. Objekt hostům nabízí celkem 80 pokojů. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a kavárna. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Hotel nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají manželskou postel typu queen size a rozkládací pohovku. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Hosté najdou na pokoji domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf, golf a lukostřelba. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - windsurfing a jízda na šlapadlech. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, gymnastika a aerobik. V objektu je také wellness zóna se spa. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.