STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Palm Beach Skanes (ehem. Nerolia Hotel & Spa)

6/10
6/10

Tunisko, Pevnina, Skanes

Recenze

Petra, pobyt s rodinousrpen 2012

krásná dovolená

8/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2012

Nedoporučuji nikomu, zatím nejhorší zážitek z cestování v životě. Snad jen jídlo bylo chutné, ale bylo podáváno ve špinavé jídelně bez klimatizace. V prvním pokoji se nedalo ani spát pro brouky, nepředstavitelný zápach a nepřevlečené postele, přečkali jsme ji na balkóně,a po přestěhování byl pokoj plný závad, ručníky špinavě zaprané - nepoužitelné, matrace proleželé, postele osmirkované od plísně a uvnitř vrstva prachu... a tak bych mohla pokračovat... Jen ty palmy v zahradě hotelu byly opravdu nádherné.

4,1/10
Michaela, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Dovolená v hotelu SAADIA nebyla špatná, ovšem velmi nám vadilo výše zmíněné šetření s vodou (v all inclusive byly všechny nealko nápoje, tedy i voda - pak nechápu, proč jsme jí nemohli dostat více). Naopak bychom mohli ocenit velice příjemnou a chápavou obsluhu, pravidelný úklid pokoje a večerní animační programy. Jídlo bylo vynikající, ačkoli denně dost podobné, pláž byla blízko. Na pláž jsme chodili, ale trocha čištění by jí rozhodně prospěla - není příjemné překračovat tuny vyplavených chaluh, když už si chcete jít zaplavat. Nicméně, za tu cenu hotel svým třem hvězdičkám odpovídá.

6,3/10
Zuzana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7,3/10
J, pobyt s rodinouzáří 2011

Hotel je vhodny pro nenarocne, kteri se spokoji s lezenim u bazenu nebo na plazi a nechteji poznat okoli hotelu. Nic tam k videni neni. Do nejblizsiho mesta se musi taxikem. I kdyz hotel je All-inclusive, na plazi je maly bar kde dostanete k piti zdarma jen limonady, ostatni napr. kafe je za penize. Pochvalit musim naseho pruvodce ktereho jsme meli na nasem viletu byl uzasny. Na zaver, pise se ze je to 8 denni zejezd, coz je 7 noci, vzhledem k tomu ze se odjizdelo z hotelu ve 3 rano, tak mi tam ta 7 noc nejak chybi.

6/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Dovolenou jsme si užili celkem v pohodě hotel i chování personálu bylo dobré .Příjemné prostředí jak pro rodiny s dětmi , tak pro seniory .Pouze cesta na pláž ve vedru a pěšky dala zabrat . Slibovaný odvoz kočárem byl nepravidelný a ve finále , když jste viděli vyhublého malého koníčka zapřaženého do těžkého železného vozu a jěště k tomu vézt 6 -10 lidí tak jste šli radši pěšky . Jinak dobrý !

5,1/10
Andrea, pobyt s rodinoučerven 2011

6,9/10
Mirka, pobyt s rodinousrpen 2011

Sice to nebylo špatné ale v budoucnu Tunis v žádném případě.Špína a otravní domorodci.

4,3/10
Alena , pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Hotel nebyl až tak špatný, jako spíš všechno kolem. Všude je děsný nepořádek, prodavači v městech tak otravní, že jsme skoro nic nekoupili. Donutí vás smlouvat a když chcete odejít, jsou dost protivní.V Tunisu v Medině jsme se necítili moc bezpečně.

6,4/10

O hotelu

Palm Beach Skanes (ehem. Nerolia Hotel & Spa)

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do horních poschodí lze pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Hotel hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, hru boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelbu a jízdu na koni. Za poplatek je tenis. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například jízda na kánoi, jízda na katamaránu, potápění, aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění a šnorchlování. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek fitness studio a kulečník. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, saunu, hammam, kosmetický salon, masáže a thalasso procedury, za příplatek pak parní lázeň a solárium. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.