STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sea Star Beau Rivage

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Petra, pobyt s partnerem/koulistopad 2019

8/10
Kristýna , pobyt s přáteličervenec 2019

9,5/10
Lidiia, pobyt s partnerem/koulistopad 2018

4,8/10
Jana, pobyt s přáteliříjen 2018

6,9/10
Andrea, pobyt s rodinouduben 2018

7,9/10
Petra, pobyt s partnerem/koubřezen 2018

8/10
Mirek , pobyt s partnerem/koubřezen 2018

Kvalitní dovolená, která naplnila naše očekávání. klidně bych se sem vrátil.....

6,5/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

Hotel lze určitě doporučit, drobné připomínky viz jednotlivé kategorie. V evropském pojetí na úrovni 4*. V případě zájmu o opravdu pětihvězdičkový hotel je nutné hledat ve vyšších cenových kategoriích.

6,3/10
Libuše, pobyt s rodinousrpen 2017

Báječná dovolená, není co vytknout. Byli jsme zde již v loňském roce a určitě zase přijedeme. Vše bylo perfektní a moooc jsme si to užili!!!

9,8/10
Ludmila, pobyt s rodinoučervenec 2017

9,5/10
Vasylyna Tsar, pobyt s přátelikvěten 2017

9,8/10
Petr, pobyt s partnerem/kouprosinec 2016

Dobře vybavený a čistý hotel s příjemným personálem a velmi dobrou kuchyní. Díky vyhřívanému bazénu, animačnímu programu a široké nabídce zájezdů (lepší zakoupit od místních - cestovka Vám naúčtuje dvojnásobnou cenu za ten samý výlet) vhodný i pro dovolenou v zimních měsících. Jediná věc, která zamrzí je, že si v 5* hotelu jako all-inclusive host musíte navíc zaplatit wifi, fitness i jiné další aktivity. Jinak ale Sea Star určitě doporučuji.

8/10
Al, pobyt s rodinoukvěten 2015

OK

6,8/10
Olga, pobyt s partnerem/kouduben 2015

5,4/10
Karolina, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Pro bazenove povalece idelani.

6,5/10
Barbora, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Hotel má poměrně hezké lobby a vnitřní prostředí u bazénu, nicméně ven z hotelu raději nechoďte. Kromě toho, že tam nic není, je okolí ošklivé. Pláž je sice hned u hotelu a s dostatečným množstvím lehátek a slunečníků zdarma, nicméně vchod do moře je spíše než po písku v blatíčku a kamenech ze staveniště. Na břehu ve vlnkách si jistě také nepoležíte.

5,4/10
Míra, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

7/10
Barbora, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

8,1/10
Beáta, pobyt s partnerem/koulistopad 2012

Hotel veľmi pekný, čistý, personal milí, určite by sme sa tam vrátili este raz.

7,9/10
Věra, pobyt s partnerem/kouříjen 2012

Dovolená byla fajn, jen hotel by neměl mít pět hvězdiček.

6,5/10
Hanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Vřele doporučuji

7,8/10
Jana, pobyt s přátelisrpen 2012

Závěrem můžu jen říct, že tato dovolená pro mě byla opravdu velmi příjemnou záležitostí. Za celou dobu pobytu jsem neměla jediný důvod litovat, že jsme zvolili právě tento zájezd a cestovní kancelář. Personál a lidé okolo byli velmi vstřícní a příjemní včetně našeho delegáta, který byl nad míru milý člověk. Zejména cestovní kancelář Tezis mě velmi mile překvapila. Myslím že můžu jménem celé naši skupiny tento zájezd všem vřele doporučit.

8,3/10
Michal, pobyt s přáteličervenec 2011

Super, mužu doporučit!

9,6/10
Tom, pobyt s partnerem/kouduben 2012

Hotel bych rozhodně doporučil. Byl jsem v Egyptě po třetí a klidně bych se tam vrátil. Hotel sice neodpovídá 5* ale i přesto jsem byl spokojený moře tam bylo naprosto krásně čisté včetně několika korálů. A kvůli moři většinou na dovolenou jedeme. Jediné co bych vytknul a co mi tam opravdu štvalo byli asi tak 1,5 dl skleničky, takže na obědě jste potřebovali jít pro pití asi tak10x toto bylo opravdu otravné. A jídlo tak průmětné například za pizzu se muselo platit navíc což mi přijde na All inclusive a 5* jako nesmysl. Jinak bych hotel doporučil.

8,7/10
Lukáš, sám/ačervenec 2011

5,4/10
Michaela, pobyt s rodinoukvěten 2011

Do Sea Staru se určitě vrátíme :) Už aby to bylo

6,8/10

O hotelu

Sea Star Beau Rivage

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2000. Objekt hostům nabízí celkem 293 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel, směnárna a bankomat. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Hotel má celou řadu zařízení pro handicapované. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Objekt nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Je možné zdarma objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Dále je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Na pokoji je telefon, televize a DVD přehrávač. V koupelnách je vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia a volejbal, za poplatek je pak minigolf a jízda na koni. Hosté si mohou vyzkoušet aqua aerobik a za poplatek potápění. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například stolní tenis, šipky a gymnastiku, za poplatek fitness studio a kulečník. Za příplatek jsou různé wellness programy, například sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.