STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hari Club Beach Resort

7/10
7/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba, Midoun

Recenze

Halyna, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

6,3/10
Eliška, pobyt s rodinoučervenec 2019

Dovolenou na tomto místě můžu opravdu vřele doporučit.

8,9/10
jana, pobyt s rodinouzáří 2015

6,9/10
Martin, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Nedoporučuji, hotel je neudržovaný, pláže špinavé a personal porad stavkuje a hotel je porad zavreny. Bude Vam nabidnut jiny hotel a hodne lidi melo i horsi hotel. Rovnou si vyberte jiny.

2/10
Hana, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

Velmi příjemná dovolená,hotel blízko pláže.Dobré jídlo,výběr,příjemný peronál.Setkali jsme se s příjemnou delegátkou Ck ,všichni ze Student agency zasluhují pouze pochvalu.Pokud bychom chtěli na dovolenou,pojedeme opět s nimi,doporučujeme.

8/10
Vera, pobyt s rodinouzáří 2014

6,3/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Uroven dovolene byla spis pod ocekavani trihvezdickoveho hotelu-celkovy dojem pod hranici spokojenosti - jen pro nenarocne..urcite se da vybrat daleko lepsi misto u more.

5,3/10
Olga, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Pro opravdu nenáročné klienty.

4,6/10
Ladislav, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Krásná dovolená. Sluníčko stále svítilo, teplota vzduchu 31°C a krásné moře s vodou 30°C. Co sí více přát. Let na Djerbu tuniskou společností se starým letadlem. Stevardům nevyšla káva ani čaj na poslední řady v letadle (už došla - smůla, seděli jsme ve 30-té řadě). V letadle dostanete veškeré informace jen ve francouštině ("česky ani dobrý den").

6,4/10
Franta, pobyt s rodinoučervenec 2014

Hotel doporučuji.Hotel je rodinného typu.Přes den lenošení u vody a večer super zábava s přáteli.

6,3/10
Patricie, pobyt s rodinoučervenec 2014

8,4/10
Miroslav Širš, pobyt s rodinoučervenec 2014

Naše pátá cesta do Tuniska, výborná volba, max. spokojenost.

7,4/10
A., pobyt s rodinoučerven 2014

7,4/10
Helena, pobyt s rodinouduben 2014

7,9/10
Zdenka, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Hotel má ***, ktoré podľa mňa patria iba k jeho vybaveniu izieb a veku ich zariaďovania - hodnotím našu izbu. Na ostatné by som dala určite **** . V Afrike som bola 10-krát, z toho 3-krát Tunis. Moja určite maximálna spokojnosť.

7,9/10
Jansrpen 2013

7,1/10
Barbora, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

7,9/10
Věra, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Celkově musím dovolenou v tomto hotelu ohodnotit kladně. V pokoji, který byl chudších poměrů jsme pouze přenocovali, takže našim účelům postačil. Jídlo bylo dobré až výborné. Každý má jiné chutě, ale každý si něco vybere. Jediné mínus, které jsem shledala je, že klienti jsou velmi sobečtí. Naberou si hromadu, až se jim to pomalu na talíř nevejde, takže na ostatní nezbude a sotva se toho dotknout a číšník, který chudák celý den nejí ani nepije (kvůli ramadánu), to pak odnáší a musí to vyhodit. Pláž byla nádherná a každý den udržovaná. Jen velké množství řas v moři nebylo úplně ideální. Což bylo díky vlnám a skútrům v okolí. První a poslední den bylo moře krásně azurově modré a čisté. Delegátka byla velmi příjemná a ochotná a výlety nabízené cestovkou úžasné - nezapomenutelné zážitky ze Sahary nebo od krokodýlů. Hotel sám osobě splnil naše očekávání. Zato klienti hotelu nám svých chováním občas pobyt znepříjemnili. Malým překvapením byl i fakt, že skoro nikdo neuměl AJ. Pouze FJ a NJ.

6,9/10
Martin, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Tato dovolená je velká hrůza.Objednal jsem si kávu a dostal jsem místo lžičky plastové brčko,odpověď lžičky nejsou.Pokud mluvíte AJ tak to je další problem,nedomluvíte se.Tento hotel bych doporučil němcům a francouzům ostatní si musí poradit jinak.Porouchanou klimatizaci jsem řešil 8 hodin v tunisu mají na vše moře časi a nikdo vám nepomuže.

4,5/10
Alena, pobyt s přáteličervenec 2012

Areál hotelu velmi pěkný, dokonce minizoo - králíčky, kozu, ovci, kachny - děti nadšené. Pokoje účelně a jednoduše zařízené, čisté, s teráskou. Strava pestrá, chutná (netrpěli jsme zažívacími obtížemi), výběr ovoce by mohl být bohatší- byly melouny, švestky, občas jablko. Na snídani teplé nápoje - káva, černý čaj, mléko - vše předem uvařené ve várnici (raději bych si čaj připravila sama ze sáčku). Kdo má rád na snídani sladké, bude spokojený - šátečky, cukroví, croasanty, marmelády (fíková, datlová?, občas broskvová), slané snídaně skoro nejsou - jen vejce, jeden druh salámu a jeden druh zeleniny, žádný sýr, párek... K pití je možné si z automatu natočit džusy (koncentráty z prášku), vodu, fantu, kolu,... i do malé pet lahve, personál vás za to neokřikuje (jak se nám stalo loni v jiném hotelu). Pláž s jemným pískem, u vstupu do moře hrubé ostřejší kamínky, dál pak jemňoučký píseček. Asi 3 dny nás trápilo větrnější počasí, připlula "mořská tráva", jinak bylo moře jak v Karibiku :)

7,2/10
Andrea, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Celkem pohodový hotel odpovídající cca 3*. Spíše pro nenáročné klienty.

7,3/10
Soňa, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Tento hotel neodpovídá 3 hvězdám, ale možná tak 2. Tato dovolená byla velké zklamání.

4,7/10
Radka, pobyt s rodinoučervenec 2012

Už nikdy

4,7/10
Lucie, pobyt s rodinouzáří 2011

Byla jsem velmi zklamaná. Po loňském nadšení v Sangho Club Zarzis a letošním ,,propadákem" se do Tuniska asi pár let nepodívám.

5,3/10

O hotelu

Hari Club Beach Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

V resortu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V prázdninovém areálu se nachází restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V komplexu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například hra boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni a za poplatek jízda na kole/horském kole a tenis. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, kitesurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, šnorchlování, potápění, aqua aerobik a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř resortu, je tady fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky, bowling, jóga a aerobik. V prázdninovém areálu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy, například spa, sauna, hammam a kosmetický salon. Za příplatek si mohou hosté objednat i masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.