STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Apollon

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Zakynthos, Tsilivi

Recenze

Lucie, pobyt s rodinouzáří 2021

6,8/10
Petr a Alena, pobyt s partnerem/kousrpen 2020

7,9/10
Stanislav, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

6,9/10
Stanislav, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

6,9/10
Nikol, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

7,5/10
Katie, pobyt s přáteličervenec 2015

8/10
Rakda, pobyt s rodinoučervenec 2014

7,3/10
Jiří Gábel, pobyt s rodinoučervenec 2014

Opravdu doporučuji pro rodiny s dětmi. Hotel umístěn velmi blízko moře. Jen bych vytkl zvýšený hluk při příjezdech autobusů a prolétávání letadel (v noci), ale mě to ani moc nevadilo. Jinak klidné místo, večer ožije spíše hlavní ulice, která je asi 300m od hotelu. Nezvyk byl také zákaz splachování toaletního papíru, ale odpadkový koš byl každý den vysypán. Denně bylo také vytřeno a každý druhý den vyměněny ručníky a povlečení.Na pokoji byla rychlovarná konvice a malá lednice. V baru u hotelu slušně vaří, ale našel jsem i lepší restaurace a za nižší ceny. V hotelovém baru jsme se naobědvali (3 dobrá jídla + 1,5l vody) cca za 25 euro. V nedaleké restauraci Dionicios Grill jsme se najedli ( 3 x předkrm, 0,5l domácího vína, 3 x hlavní jídlo, 3 x dezert) od 16 do 20 euro. Takže doporučuji opravdu projít místní taverny a neskočit na kamarádské lákání hned v té první (volání "Hi friend, how are you?" uslyšíte opravdu z každé). Celkově jsem byl velmi spokojen.

8/10
Petr, pobyt s rodinousrpen 2011

příjemné prostředí, milý personál,pěkná -ne přeplněná pláž.Lze doporučit všem, kdo neočekávají luxus, ale spíš rodinné zázemí.

7/10

O hotelu

Apollon

Neoficiální popis ubytování

Popis
Příjemný hotel s domáckou atmosférou, který byl nedávno zrenovovaný se nachází jen 130 m od dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v oblíbeném letovisku Tsilivi. Klientům je k dispozici recepce s Wi-Fi připojením zdarma, bar, snack bar Apolis, který vás jistě zláká na chladivý nápoj nebo lehké občerstvení během dne, bazén s oddělenou částí pro děti a s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek), dětské hřiště a zahrada. V hotelu je možné si zahrát šipky nebo šachy, pořádají se i řecké večery. Nejbližší centrum letoviska s mnoha tavernami, obchody se suvenýry, minimarkety a bary se nachází jen pár minut chůze od ubytování. Můžete podniknout výlet do hlavního města, navštívit proslulou pláž Navagio, Modré jeskyně anebo jen tak lenošit na pláži.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (7 €/den), lednice, TV/SAT, sejf (35 €/týden), telefon, rádio, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
Snídaně: kontinentální bufet.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.