STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Lutania Beach

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Kolymbia

Recenze

JH, pobyt s rodinoučerven 2023

Řecko nikdy nebylo nejlevnější, ale po odstávce během COVID-19 , je vidět ještě větší úpadek než během finanční krize. Hotely jsou obecně dost vybydlené, personálu je méně, protože se snaží dohnat ztráty. MHD je občas tak přeplněná, že se do autobusu vůbec nedostanete, takže zbývá jenom Taxi, kde část flotily je super a část jsou staré plečky, cena je ovšem stejná. Doporučuji si vybrat jednoho řidiče a vzít si kontakt přímo na něj. Výletů přímo po Rhodosu jde udělat jenom pár, pak je potřeba cestovat dále a to se sebou nese i vyšší náklady.

5,5/10
Martina, pobyt s rodinouzáří 2021

7,4/10
Janina, pobyt s rodinouzáří 2020

Byli jsme spokojení. Určitě se rádi vrátíme.

7,7/10
Johny, pobyt s partnerem/kouzáří 2020

8,5/10
Jan, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Krásné místo na Rhodosu ale do tohoto hotelu už nikdy. Jídlo nám celý týden kazilo dovolenou.

5,6/10
Marta, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

7,5/10
Markéta, pobyt s přáteličerven 2018

7,3/10
Vojtech, pobyt s rodinoučervenec 2018

9/10
Rio, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Kdyby byl tento hotel označen 3 hvězdami, tak by byl na 3 hvězdy hodně dobrý. Ale na 4 hvězdy má v mnoha ohledech co dohánět.

5,6/10
Barbora, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

7,1/10
Eva, pobyt s přáteličerven 2016

7,5/10
Kuba, pobyt s partnerem/koučerven 2016

7,1/10
milan, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

6,4/10
Radek, pobyt s rodinoučervenec 2015

9,1/10
jiří, pobyt s přáteliříjen 2014

Dobrá dovolená za slušné peníze

9,3/10
Vlasta, pobyt s přáteliříjen 2014

8/10
Jana, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Veliká spokojenost, hlavně s porsonálem hotelu, umístěním hotelu i jídlem v rámci all incluzive. Doporučila bych určitě tento hotel všem kromě tělesně postižených a lidem s jiným pohybovým omezením.

8,6/10
Maki, pobyt s rodinoučervenec 2014

Krásné místo, čisté klidné moře, ale oblázky, doporučuji všem.

7,3/10
Bobo, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

Hotel jsem sice označil jako k doporučení,ale s PODMÍNKOU! Je umístěn na vynikajícím místě, ale v žádném případě nesplňuje označení*!!!! Hotelový bazén NENÍ vhodný pro malé děti-hloubka od 1,60m do cca 80cm,bazének pro děti je spíše jen díra s trochou vody a bez filtrace.Nepříjemný barman(:-(((! Personál neřeší problém lehátek u bazénu, kterých je jednak málo a především zlozvyk především Čechů si lehátka zabrat na celý pobyt.2lehátka na pláži zpoplatněna 7euro! Výběrčí z hotelu chodí 3-4x za den.Strava poměrně fádní,dá se vybrat, ale neumí upravit vepřové maso.Nápoje-nepříliš chutné bílé víno ze zásobníku,červené trochu lepší, pivo cca 8°,nepříliš chutné sladké nápoje z automatu(možnost sody)-minerální voda NENÍ k dispozici ani při all inclusive,míchané nápoje až od 18hod!! Na některých pokojích švábi. Z vedlejšího klubu do cca 24 hod hluk a velmi hlasitá hudba!!Dle mého názoru tento hotel řada cestovních kanceláři prodává VELMI předraženě! Ostrov Rhodos je však krásný.

5,3/10
martin, pobyt s rodinousrpen 2013

Celkový dojem z dovolené pokazila úreveň pokojů. U bazénu je malá kapcita lehátek a lehátka na pláži jsou spoplatněna 7€ za slunečník a 2 lehátka je celkem dost. Jinak ok.

5,6/10
Petr, pobyt s partnerem/koučerven 2013

Většina klientely je z Ruska a ČR. A potom pár Němců. Jediné co nám opravdu vadilo, byl zlozvyk většiny hostů, kteří si zabrali lehátka u bazénu na celý pobyt. Tohle by měl hotel nějak řešit. Přesto bych hotel určitě doporučil.

7,6/10
Gábina, pobyt s rodinoučerven 2013

Přestože jsme si pobyt užili do tohoto hotelu by jsme znovu nejeli.

6,6/10
Kateřina, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

6,8/10
Radek, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

U obsluhy chyběl zájem o hosta. Nicméně, kdo si chce užít opravdu klidnou dovolenou, tak nic nepokazí návštěvou tohoto hotelu.

5,6/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2011

5,7/10
Mája, pobyt s rodinouzáří 2011

Hotel neodpovídá označení 4hvězd, potřeboval by nutně oprášit - např. výměna koberců, na kterých jsou fleky, rekonstrukce chodby v suterénu apod. Po koupání v přechlorovaném bazénu jsme si přivezli kožní problémy. NEDOPORUČUJI! Personál až na recepční je laxní a jako by na nás volal, příště jezdit nemusíte.

5,1/10

O hotelu

Lutania Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel má 123 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a golf. Hotel nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například kulečník a šipky, za poplatek fitness studio a stolní tenis. V objektu je také wellness zóna s masážemi. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Hotel nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.