STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aeolos Beach Hotel

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Lambi

Recenze

Milos, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

S hotelem maximální spokojenost.Každý rok jezdíme na zahraniční dovolenou ,ale takový chaos při příletu na Kos jsem ještě nezažil ,ztěží jsme vypátrali kdo nás odveze do hotelu.Stejné zmatky jsme zažili před odletem.Nikdo z cestovky nebyl schopen mi sdělit čas odvozu autobusem,v hotelu na nástěnce nebyla žádná informace ani telefonát do vaši centrály mi nedal žádnou informaci.Mailem jsem komunikoval s Ing.Perneckou bez výsledku,na druhý mail mi ani neodpověděla Informaci jsem nakonec získal na recepci hotelu.Závěr hodnocení je že s vámi již nikdy více . .

9,3/10
Ada, pobyt s partnerem/kouříjen 2022

Hotel je za tyto peníze víc než dobrý. Rozhodně doporučujeme až na pár drobností. Ostrov Kos je malý, klidný a krásný.

7,8/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

Nebyli jsme spokojeni s prací delegátky, která nám nebyla ochotna poskytnout téměř žádné info. Výlety a zapůjčení auta jsme si museli organizovat sami, což by nešlo bez základní znalosti angličtiny. Informace o transferu z hotelu na letiště nám měly být poskytnuty formou SMS v den před odletem. Do 18 hod tohoto dne jsme žádnou SMS nedostali. Po tfn urgenci u delegátky, která opět nic nevěděla a prý to pro nás zjistí, jsme se čas transferu dověděli až před 20 hod. Odjezd od hotelu byl v 6,15 hod ráno.

6,1/10
Sabina, pobyt s partnerem/koučerven 2022

7,9/10
M, pobyt s partnerem/koučerven 2021

9,1/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/kousrpen 2020

Celkově pod očekávání. Špatně uklizeno jak pokoj a hotel, tak pláž (té se nikdo ani nedotkl). Jídlo průměrné, malý výběr a opakující se hodně. Jinak Řecko máme rádi, ale tento hotel nedoporučuji. Odpovídá spíše 3* za cenu skoro 5*....

5,5/10
Denisa, pobyt s rodinouzáří 2019

6,5/10
Mojmír, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Jelikož jsme zde byli letos dvakrát - v tom samém hotelu - v červnu a v září, je další, vysoce kladný komentář zbytečný. Pozn : V červnu se šestiletými vnoučaty, v září sami.

9,3/10
Kristýna, pobyt s rodinousrpen 2019

Naprostá spokojenost, dovolená splnila očekávání a nemám nic, co bych vytkla

8,8/10
Zuzana, pobyt s přáteličervenec 2019

Na pasivnější relax u moře ideální, stále hodně větrno, dál od moře klidněji, vlny, ale mělké moře. Lehátka a slunečníky zdarma všude v areálu, který je rozsáhlý, tudíž klid, není hlava na hlavě. Vířivka běží skoro pořád, zastíněný bar u bazénu, žádný hluk, najde se místo ve stínu i na slunci, na pláži je ve stínu až chladno díky větru, a často i prázdno. Personál milý, jídlo neuvěřitelné, pokoj čistý. Ideální pro ty, kteří hledají klid a dobré jídlo.

8,7/10
Lenka, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Neodpovídalo našemu očekávání a znovu bychom tam nejeli.

5,4/10
Ája, pobyt s rodinoučervenec 2019

5,9/10
Alzbeta, pobyt s rodinoučerven 2019

6,6/10
Jana, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

7,8/10
Vladislav, pobyt s rodinousrpen 2017

odpovídající nabídce,mimo resort žádné vyžití - kvůli nákupům a rozrtýlení se musíte podívat do Kosu. vhodné pro válení se u bazenu,když fouká jsou hezké vlny v moři.

7,1/10
Zuzana, pobyt s rodinoučervenec 2016

6,5/10
Petr, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

5,6/10
Michaela, pobyt s rodinoučervenec 2014

Perfektní dovolená, naprostá spokojenost s hotelem po všech stránkách, především s výběrem jídla a velmi milým a ochotným personálem.

8,5/10
Jiří, pobyt s rodinoučerven 2014

7,3/10
Pavla, pobyt s rodinoučerven 2014

8,3/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Dovolená na kosu je nádherná, Tento hotel navštěvujeme poslední 4 roky a letos vyrážíme zas, rádi se tam vracíme pro naprosto dokonalou polohu hotelu. Hotelový komplex je vhodný pro lidi co si jedou na dovču odpočinout, pokud chcete trochu akce stačí zajet do města cca 10-15 min busem . Hledali jsme i jiné destinace ale vždy bylo něco co nám na jiných hotelích vadilo. Není nad to když z bungalovu vylezete na upravený trávník kde jsou lehátka a slunečníky v ceně a pláž od sebe máte 20 m. Personál ochotný a přátelský( pro nás už přátelé) a ubytování standartní ale je kladen velký důraz na čistotu. Hotel je na kosu vyhlášen i svou výbornou kuchyní. Tento hotel můžu jen vřele doporučit. Nádherné čisté moře s pozvolným vstupem.

8,8/10
Nikol, pobyt s přáteličervenec 2010

Velká spokojenost. Hotel, personál, jídlo i program parádní. Klidné místo vhodné k odpočinku. Dají se půjčit i auta a vyrazit na výlet po ostrově. Autobusem je člověk za 15 minut ve městě Kos. Byli jsme s dovolenou vemni spokojení. Určitě se do Aeolosu ještě vrátíme.

8,9/10
rena če., sám/azáří 2010

Úžasné místo k odpočinku pro milovníky klidu. Od bazénu pár kroků na !!! travnatou ! pláž. Pro lidi, kteří nevyhledávají ruch s turistický cirkus. Do města Kos a okolních destinací dobré autobusové spojení. Byla jsem spokojena moc !

7,4/10
Jana, pobyt s partnerem/koučerven 2012

byli jsme velmi spokojeni

6,6/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2011

Hotel byl čistý, personál příjemný a vstřícný, jídlo vynikající, velký výběr. Bydleli jsme v bungalovech s výhledem na moře, úklid byl prováděn denně. V hotelu je taverna, kam lze jít na oběd, jinak další možnosti stravování až v Kosu vzdáleném 20 minut autobusem. Pro rodinu s malým dítětem je hotel velmi vhodný, klidný, jen nemožnost nakoupit dětsjou výživu byla trochu překážkou. Pláž byla ne příliš čistá, vstup do moře pozvolný, zpočátku oblázkový.

7,1/10

O hotelu

Aeolos Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel má 228 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí autopůjčovnu, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón nebo terasu. V pokojích je kingsize manželská postel. Je možné požádat o přistýlku. Za příplatek je k dispozici také sejf. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a rádio. Komfortně vybavené koupelny mají vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například tenis, hra boccia, plážový volejbal a basketbal a za poplatek jízda na kole/horském kole a minigolf. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - windsurfing a potápění. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je stolní tenis a šipky, stejně tak jako za příplatek kulečník. V hotelu je živá hudba a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.