STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Festa Gardenia Hills

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Festa Gardenia Hills

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Hosté mají k dispozici úschovnu zavazadel, hotelový sejf, restauraci, službu hlídání dětí a transfer-servis. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Je tady minibar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu.

Sport/zábava

Hotel má bazén a venkovní bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Pokud chcete být i na dovolené aktivní, můžete si vybrat z celé řady aktivit. Hotel nabízí například jízda na kole/horském kole a spa, za poplatek fitness studio. Hotel zprostředkovává také fitness studio. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Je možné si objednat snídaně.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.