STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Zafiria

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Matala

Recenze

Iva, pobyt s partnerem/kousrpen 2020

7,8/10
Vlastimil, sám/asrpen 2020

Pokud si někdo dokáže poradit a přehlédnout nedostatky hotelu a okolí je cena odpovídající službám a místní kultuře.

6,4/10
Irena, pobyt s partnerem/koučervenec 2020

9,2/10
Jiři, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

Pobyt bez návštěvy delegátky CK v hotelu, pro návštěvníky neznalé prostředí je to mínus. My prostředí známe...

9,1/10
Martina, pobyt s rodinousrpen 2019

Naprostá spokojenost,super

9,7/10
Lucie, pobyt s přáteličervenec 2017

6,1/10
Jana, pobyt s přáteličervenec 2017

6,6/10
Petr, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

8/10
Vendula, sám/asrpen 2015

Menší a klidnější středisko, kde ale máte vše, co potřebujete. Ideální pro ty, kteří nevyhledávají bujarý noční život a obejdou se bez nákupních center. Je vhodné půjčit si auto, pěšky moc nikam nedojdete a chcete-li si zajet kamkoli na výlet, hromadná doprava tu není zrovna rozvinutá. Hotel výborně umístěný, pár kroků na pláž, supermarket hned naproti, restaurace a kavárny za rohem, prostě všude blízko. I když jsem měla pokoj nad hlavní silnicí, problém s hlukem nebyl. Velkou výhodou je klimatizace v ceně. Uklízelo se každý den. Personál velmi milý a příjemný.

6,6/10
Eva, pobyt s přátelizáří 2015

8,9/10
Stanislav, pobyt s rodinousrpen 2015

5,9/10
Dagmar, pobyt s rodinousrpen 2015

Procestovali jsme celou Evropu i kousek Asie. Zde jsme našli místo, kam se chceme vracet. Jsou zde velice milí a hodní lidé. Na letišti v Heraklionu na nás čekal taxík a odvezl do hotelu i zpět.Na jihu Kréty je nádherně.Úžasné čisté moře , krásné pláže, skály, hory i památky.Delegát ck v pohodě,snaživý. Dovolená zcela bez chyby.

8,3/10
Irena, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

8,6/10
Kamila, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Byli jsme na stejném místě (Matala, hotel Zafiria) se stejnou CK už potřetí za sebou (2013, 2014, 2015) a příští rok se tam chystáme znovu. Zájezd jsme opět pořídili jako Last Minute za skvělou cenu. Služby delegátů CK na místě jsou skvělé, na letišti vás čekají, vše vysvětlí, vybaví pokyny, usadí do autobusu/mikrobusu/vlastního taxíku (podle toho, kolik vás do dané lokality jede). Totéž při zpáteční cestě. V odbavovací hale čeká delegát, který si zajistí přednostní odbavení svých oveček u check-inu. Nákup přes portál studentagency.cz můžu jenom doporučit. Letos jsme dlouho nevybírali, jenom si zaklikli, co chceme, během několika málo hodin bylo všechno vyřízeno, zaplaceno, podepsáno, rezervováno.

7,9/10
Eleonora, pobyt s rodinoučervenec 2015

Spokojenost, skvělá strava, výborná atmosféra a pozitivní energie v Matale.

7,4/10
Boris, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

6,4/10
Alžběta, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Byli jsme mile potěšeni hotelem, prostředím a pláží. Doporučuji.

7,1/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2013

Dovolenou vybrala dcera z LM nabídky.Byli jsme překvapeni jaká krásná a kvalitní dovolená se skrývá za dvouhvězdičkovým hotelem. Blízká útulná pláž,obchody a spousta taveren s neskutečnou nabídkou výborného jídla a pití.Hlavně zelenina,ovoce, sýr feta, jogurt ,kvalitní olivový olej a různě pečená nebo grilovaná masa.Přívětivý personál v hotelu i obsluha v restauracích. Mluví anglicky i německy a dokonce někteří znají základní české výrazy jako pozdrav, poděkování. Jediný problém je asi poměrně silný a vytrvalý vítr,ale pokud na to budete připraveni nic vám pak nemůže dovolenou v Matale ,kde končí i jediná příjezdová komunikace, pokazit.

7,3/10

O hotelu

Hotel Zafiria

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 59 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde hotelový sejf, restaurace, jídelna, bar, TV místnost, vícejazyčný personál a konferenční místnost. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Pokoje mají ledničku. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana.

Sport/zábava

Objekt nabízí svým hostům sportovní a volnočasové vyžití. Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté se mohou opalovat na prosluněné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.