STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Skanes Family Resort

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Monastir

Recenze

Tom, pobyt s rodinousrpen 2019

8,6/10
Pavel, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

7,1/10
Ilona, pobyt s rodinoukvěten 2017

Super

8,4/10
Adam K., pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Super dovolená super hotel.

9,5/10
Pavel, pobyt s přátelizáří 2012

Na pláži bylo málo lehátek a slunečníků,tak že v 5:30 vstávat a obsadit lehátka osuškou.Všechny bary v hotelu nestály za nic-často znehodnocený alkohol a i víno,nealko OK.Strava byla dobrá,dalo se vybrat.Do moře hodně pozvolný vstup,plavat se dalo asi po35 m,dobré pro děti.Po pláži chodil místní podnikatel s velbloudy a když to na ně náhodou přišlo a hodil některý bobek,tak to tam leželo,až to spláchlo moře.Jinak dovolená odpovídala ceně a pokud si vezmete láhev slivovice,tak ji lze celkem doporučit.

5,9/10
Pavla, pobyt s rodinouzáří 2012

Jednoznačně tento hotel nedoporučuji. Hotel špinavý, jídlo špatné a okolí hotelu také noc moc ( nevím zda vnější vzhled nebyl zapříčiněň bouří, která byla dva dny před naším příletem). Jediné + obsluha v jídelně, čistý bazén, dobrá hudba u bazénu a polovinu pobytu jsme měli krásně čisté moře s pozvolým vstupem do moře.

5,9/10
Verča, pobyt s rodinoučerven 2012

Doporučuji všem věkovým kategoriím !!!! Hotel je ideální pro děti, mladistvé, dospěláky i starší občany. Každý si přijde na své. V celém hotelu panuje skvělá nálada, personál je nanejvýše vstřícný, jídlo super. Jela bych hned a hned znova.

8,1/10
Eva, pobyt s rodinoučerven 2012

Všude blízko, kromě nákupů. Příjemný hotel, milý personál. Výborní animátoři.

6,6/10
Ruslan, sám/asrpen 2009

6,6/10

O hotelu

Skanes Family Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 351 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, kuchyň a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, kingsize manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je zde minibar a za poplatek sejf. Hosté mohou použít ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hosté mají na výběr z několika bazénů. Jeden je krytý a 2 jsou venkovní. Součástí areálu je i bazén pro děti. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, golf a lukostřelba. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - jízda na kánoi a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř resortu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník a aerobik. V prázdninovém areálu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň a hammam a za příplatek také kosmetický salon. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.