STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Gemma Resort

8/10
8/10

Egypt, Marsa Alam

Recenze

Zuzana Sajdlová, pobyt s rodinoučervenec 2023

Our summer stay (16-23.7.23) in the Gemma resort was nice, I reccomend the place for hollidays.

9,6/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/koubřezen 2023

8,5/10
Kateřina , pobyt s partnerem/kouzáří 2022

Klientela převážně italská, personál se tedy věnuje hlavně jim. Nicméně, přístup i k ne italům je v pohodě.

7,5/10
Renata, pobyt s rodinousrpen 2022

Za mě vše super, doporučuji!

10/10
Richard , pobyt s rodinousrpen 2022

8/10
Tereza , pobyt s rodinousrpen 2022

7,9/10
Stanislav, pobyt s rodinoučervenec 2022

Na vyžití pro děti chybí tobogány a město na shoping pro dospělé. Je to hezké místo, věřím že jsou lepší ale i horší :-)

7,6/10
Beata + manžel, pobyt s partnerem/kouduben 2022

Relax, príroda, dobre jedlo, milá atmosféra, plávanie v lagúne za každého počasia, pekný hotel aj izba.

9,4/10
Miloš, pobyt s partnerem/koubřezen 2022

areál vlastní Ital (vše na úrovni), od pokojů, přes areál, restauraci, sportoviště až k pláži

8,9/10
pavla, pobyt s partnerem/koubřezen 2022

Hotel není špatný, pokoje velikostně nadstandartní. Největší problém byl, že je vyhřívaný jen jeden bazén a při jen nadpoloviční obsazenosti hotelu, to vážně nestačí. 2 dny z pobytu dokonce bazén ani nevyhřívali. Jídlo celkem dobré, jen se musíte obrnit proti velkým frontám, nebo jako my, spokojit se s tím co zůstane až všichni odejdou. Pláž uklizená, doporučuji určitě vzít s sebou boty do vody. Personál byl milý a velmi vstřícný, animátoři o.k.. Jen bych touto cestou chtěla upozornit všechny cestující do Egypta. Příšerné kontroly při odletu, to je opravdu jen pro silné jednotlivce, je to až za hranicí slušnosti. Jinak dovolená v pohodě, hodně nám foukalo.

6,7/10
Hana, pobyt s přáteliúnor 2022

Dle mého je tento hotel vhodný pro všechny, záleží na gustu každého člověka. Tento hotel jsem našla v nabídce CK Fišer, ale nakonec jsme se dostaly ke Student Agency.

8,4/10
Marcela, pobyt s partnerem/kouleden 2022

8,7/10
Marie, pobyt s partnerem/koulistopad 2021

Celkem nás bylo 3 páry a všem se nám zde líbilo. Tento hotel jsme navštívili již podruhé.

9,5/10
Milda, pobyt s partnerem/koulistopad 2021

Super

9,2/10
Miloslav, pobyt s rodinouzáří 2021

Neodpovídá egyptským 5 * ale kvůli stravě egyptské 3*. Skvělé soukromé dive centrum v hotelu (není součástí hotel. služeb).

8,2/10
Alan, pobyt s partnerem/koukvěten 2021

Celkově dobrý dojem. Velice VSTŘÍCNÍ a ochotní delegáti.

8/10
Eliška, pobyt s partnerem/koučerven 2019

9,3/10
MARCELA, pobyt s partnerem/koučerven 2017

7,3/10
Marcela, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

Vhodný hotel pro seniory nebo rodiny s malými dětmi. Korály jsou daleko, moře mělké. Ani na pořádnou šnorchlovačku to tam není. Hotel čistý, personál ochotný.

7,4/10
Mia, pobyt s rodinouříjen 2016

9,2/10
Dalibor, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Byli jsme spokojeni a příští rok pojedeme znovu

8/10
Dita, pobyt s rodinouříjen 2015

Do Egypta jezdíme pravidelně, někdy i dvakrát do roka a toto je jediný hotel, kam jsme se vrátili a nejspíš sem pojedeme zase. Tedy pokud budeme brát i děti, protože pro ně je hotel opravdu vhodným místem k vyžití. Je součástí italského hotelového řetězce, tedy strava a animační programy jsou tomu přizpůsobené, ale máme s tím jen pozitivní zkušenost. Italský management je tu opravdu znát. Nikde jinde jsme neměli tak čisto, stravování je skvělé, při druhé návštěvě ještě o chlup lepší než poprvé (zejména maso), servis je prvotřídní, zahrady jsou krásně udržované, bazény bez chybičky. Personál je profesionální. Pláž je udržovaná, čistá a dlouhá, nikdy není problém najít místo. Jen pro šnorchlaře to není, jelikož korál je dost daleko od břehu, ale pokud je člověk dobrý plavec, dá se to. Hotel bych doporučila všem, zejména rodinám s dětmi. Nedoporučuji ale těm, kteří jezdí hlavně za rybičkami. Koupání je tu skvělé, ale na potápění to není.

9,2/10
Renata, pobyt s rodinouprosinec 2014

Příjemně strávené vánoce

7/10

O hotelu

Gemma Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V resortu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Prázdninový areál má celou řadu zařízení pro handicapované. V komplexu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V resortu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal a jízda na koni. K vodnímu sportovnímu programu prázdninového areálu patří vodní lyžování, jízda na kánoi, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a solárium. V nabídce je animační program, živá hudba a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v resortu použít MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.