STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Inna

9/10
9/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Ilona, pobyt s přátelizáří 2023

Byli jsme na stejném místě už 5 x. Tentokrát v září a nedoporučuji. Je tam už konec sezony,spousta obchodů zavřená.

9,4/10
Marie, pobyt s partnerem/kousrpen 2023

8/10
Pavel, pobyt s rodinousrpen 2018

9,4/10
Iva, pobyt s rodinousrpen 2016

Doporučuji lidem, co rádi leží na pláži a příroda je moc nezajímá a nízkou úroveň servisu např. v restauracích přežijí (jídla jsou často skoro studená, objednávku k jednomu stolu nosí v průběhu hodiny, takže třeba máte jídlo, ale ne hranolky, co přinesou až za 30 minut, nikdo se neusmívá a nemluví s vámi...).

8,1/10
Juraj, pobyt s rodinouzáří 2015

9,1/10
Katka, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Vše bylo v pořádku, až na líný personál hotelu a zápach na pokoji. Ještě, že jsme tam chodili jen spát.

6,4/10
Alena, pobyt s rodinoučervenec 2013

Do Primorska jezdím každý rok a toto ubytování bylo příjemné -čisto,v blízkosti pláže a kratší procházka do města.V blízkosti je menší samoobsluha Perla.

8,7/10
jirka, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

9,4/10
Jarkaf, pobyt s rodinousrpen 2013

Dovolená dle očekávání - žádný luxus, ale pohoda a příjemné prostředí pro děti. Moře čisté a pozvolna do moře. Hotel Inna kousek od moře (vždy se musí projít přes duny - chráněná památka).My chodili od hotelu k moři bosky, pač v písku se v botech špatně chodilo a po cestě to bylo kousek. CK Bulgariatour mohu jen doporučit, protože i přes prvotní nedorozumění s ubytováním pan majitel CK a delegát pan Ryšavý (Pán na pravém místě a všem CK přeji mít tak skvělého delegáta) situaci vyřešili bravůrně a k uspokojení klienta. CK dokonce měla na recepci hotelu slunečníky, které si klient zdarma půjčí na pláž. Inna je na severní pláži, kousek se popošlo od placených slunečníků a místa na ležení dost (široká pláž). Jídlo na každém rohu, menu v restauracích v češtině. Hotel čistý a pohodový (nemá výtah) a personál přátelský a rozumí česky. Dobré ceny nápojů na baru přímo u bazénu. Kdo má rád klidné a rodinné prostředí a ne přeplněné velké hotely, tak mohu jen doporučit.

8/10

O hotelu

Inna

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Klubový hotelový dům s bazénem leží v klidnější části letoviska cca 200 m od severní pláže, hned za písčitými dunami. Příjemně vás překvapí jeho denní bar u bazénu za přijatelné ceny, mikrovlnná trouba a menší dětské hřiště. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Pro svou ideální polohu a výborné služby je oblíben všemi věkovými kategoriemi. Do centra letoviska můžete dojít příjemnou procházkou asi za 8 min. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Nachází se přibližně 50 km jižně od Burgasu. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.
Pláž
Vzdálenost na severní pláž cca 200 m. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Široká nabídka vodních sportů (banán, šlapadla, potápění, vodní skůtry, surfy), stánky s občertvením, plážové bary a restaurace. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-7 LV/1 kus).
Ubytovaní
Klimatizované dvou a třílůžkové pokoje, některé s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociálním zařízením (koupelna/WC), TV, malá lednice, varná konvice (hrníčky, skleničky) a balkon. Dále jsou k dispozici apartmány skládající se ze dvou ložnic se stejným zařízením pro 3 nebo 4 dospělé s možností jedné nebo dvou přistýlek. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Z vrchních pater je možnost výhledu na moře za příplatek. Pronájem bezpečnostní schránky u recepce 2 LV/den. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Třílůžkový apartmán (APT3) : 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Čtyřlůžkový apartmán (APT4) : 4 dospělí + 1 dítě do 11,99 let.
Vybavení
Malá vstupní hala s recepcí, bar u bazénu, venkovní posezení, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, malé dětské hřiště s dřevěným domečkem se skluzavkou, bezpečnostní schránka k pronájmu na recepci za poplatek 2 LV/den, mikrovlnná trouba (na ohřívání) na baru u bazénu k dispozici všem hostům. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Hotelový dům je bez výtahu.
Stravování
BEZ STRAVY. Za příplatek SNÍDANĚ formou bufetu v hotelu Plamena Palace, který je vzdálený cca 100 m nebo ALL INCLUSIVE LIGHT - snídaně, oběd a večeře včetně neomezených nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů v hotelu Primorsko Del Sol.
Sport a zábava
V letovisku se nachází aquapark, tenisové kurty, půjčovna kol, letní kino, sportovní hřiště s venkovním fitnessem u školy, dětské hřiště, lunapark, vyhlídková terasa a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu (v provozu po 20.6.). Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Na velké kameny podél promenády postupně najdete namalované portréty mnoha světových osobností. 5 km severně od města Primorsko se nachází úchvatná thrácká kamenná svatyně Beglik Taš, často nazývána bulharské Stonehenge. Informační hodiny delegáta CK 5x v týdnu přímo v hotelovém domě, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů.
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.