STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Albatros Blu SPA -

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí

Recenze

Roman Slabyhoud , pobyt s rodinouprosinec 2023

5/10
Milan, pobyt s rodinouduben 2022

5,4/10
Helena, pobyt s rodinouúnor 2021

10/10
Radislav, pobyt s rodinoučervenec 2019

V hotelu jsem byl již v roce 2006 a 2009 a jsem zde stále velmi spokojen. Pro děti paráda.

7,3/10
Martin, pobyt s rodinoučervenec 2019

9,1/10
Petrříjen 2018

9/10
Hanka , pobyt s přátelikvěten 2018

9,3/10
Dita, pobyt s rodinoukvěten 2018

Pristi rok se tam rada vratim zase.

9/10
Dana, pobyt s rodinouúnor 2018

Tento hotel určitě doporučuji.Sluných 15 dní v zimním období.Teplota neklesla pod 27 stupňů.Bylo to pro nás velkým překvapením.Ještě bych chtěla podotknout,že hotel (i sousední 2) navšťěvují převážně Bělorusové,Němci a Rakušané.Semtam nějaký ten Holanďan,nebo Francouz.Během dovolené jsme potkali pouze jednu rodinu čechů.Nám to ovšem vůbec nevadilo,naopak jsme byli mile překvapeni:-)Rádi se zde opět vrátíme.

8/10
pavlína, pobyt s partnerem/kouleden 2018

9,4/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

Hotel bych doporučil rodinám s dětmi i dospělým. V Egyptě jsem byl 28x, takže jsem již něco prožil. Spolupráce se Student Agency před odletem na nejvyšší úrovni, všeobecná spokojenost. Na letišti v Praze, odbavení v pořádku, let opožděn o 1 a půl hod.

10/10
Denisa, pobyt s rodinouříjen 2014

Super dovolená, doporučuji! :-)

9,1/10
Veronika, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

Doporučuji všem, jen je nutné si uvědomit, že mimo hotelový rezort je k vidění reálný Egyptský chudý život v odpadcích..

7,6/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2014

Mohu jen doporučit pro děti. Ačkoliv jsem byl sám s dvěma dětmi nemusel jsem se bát u bazénu, protože plavčíků tam bylo mraky. Tobogány a atrakce se neomrzely ani po týdnu. Na pláž je to cca 7min pěšky nebo 5min shuttle bus, ale je to u holetu na pláži jsme mohli čerpat Allinclusive, takže se tam dalo být celý den. Nejlepší dovolená jakou jsem měli. Nedoporučuji pro seniory ;-)

7,8/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2009

Nejlepší dovolená co jsme se sestrou a mamkou zažily!Úžasný hotel,okolí,personál,animátoři,bazény vše! Věřím,že se tam ještě min. 1x podívám!

9,5/10
františek, pobyt s rodinoučerven 2012

9/10
Ruda, pobyt s rodinoučerven 2012

8,4/10
Veronika, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

8/10
Vladimír, pobyt s partnerem/kouduben 2011

7,1/10
Lucie, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

8,4/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2009

7,4/10

O hotelu

Albatros Blu SPA -

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2005. Komplex hostům nabízí celkem 226 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Je možné si půjčit kolo v půjčovně (za poplatek) a projet se po okolí. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Na požádání lze zdarma přistavit přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V resortu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia a plážový volejbal, za poplatek je pak tenis, basketbal a paddle tenis. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například windsurfing, plachtění, šnorchlování a aqua aerobik. Za poplatek je pak potápění. Komplex nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí diskotéku, miniklub a kasino. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.