STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Rosa Beach Thalasso & Spa

9/10
9/10

Tunisko, Pevnina, Monastir

Recenze

Eva, pobyt s partnerem/kouříjen 2021

8,6/10

O hotelu

Rosa Beach Thalasso & Spa

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel se nachází v klidné turistické oblasti Monastir - Skanes, přibližně 6 km od centra Monastiru s půvabnou medinou, obchody, bary a restauracemi (dostupný místním taxi za cca 4 EUR nebo městským autobusem). Hotel je vzdálen cca 55 km od letiště Enfidhi a cca 1 km od letiště Monastir. POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Pláž

Přímo u hotelu se nachází písečná pláž s pozvolným sestupem do moře. Lehátka a slunečníky - zdarma; plážové osušky jsou k dispozici po zaplacení vratné zálohy ve výši přibližně 10 TND/osoba.

K dispozici pro hosty

Hotel je součástí řetězce Sentido Hotels a v roce 2009 prošel rozsáhlou rekonstrukcí.

Hodinová recepce, výtahy, TV místnost, nekuřácká hlavní restaurace, 2 restaurace a la carte (italská a tuniská), bary, maurská kavárna (za poplatek na místě), snack bar (otevřený v hlavní sezóně), bazén s mořskou vodou (otevřený v zimě), sluneční terasa, obchod se suvenýry. Lehátka, slunečníky u bazénu v ceně. Osušky - oproti kauci.

Hotel je přizpůsoben pro osoby se zdravotním postižením

.

Internet

V lobby je k dispozici Wi-Fi připojení k internetu zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně (6:00-10:00), pozdní kontinentální snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-22:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Tématický bufet 3x týdně. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje: víno, pivo, gin, vodka, whisky, likéry, koktejly v baru La Rosa (10:00-24:00), v baru Le Palmier (10:00-24:00). Nealkoholické nápoje v baru La Cabane 24 hod. 1 x za pobyt večeře v jedné ze 2 restaurací a la carte (nutná předchozí rezervace).

.

Sportovní a animační program

Rozsáhlý bazén (lehátka a slunečníky zdarma), krytý bazén, miniklub pro děti (4-12 let), aerobik, vodní gymnastika, vodní sporty na pláži, lukostřelba, šipky, NO bowling, stolní tenis, NE minifutbal, NE minigolf, vodní pólo, volejbal, NE 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), fitness klub a večerní animační programy (kabarety, show, tuniské večery). Za příplatek: kulečník, NE herna videoher a wellness centrum (masáže, hammam, sauna).

Webové stránky

www.sentidohotels.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Velmi dobrá volba pro rodiny s dětmi a pro všechny, kteří hledají trochu klidu a pohody, díky své poloze na samotě, daleko od turistických letovisek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.