STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sungate Hotel

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Sidari

Recenze

Ludmila, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Všechno bylo krásné a byli jsme se vším moc spokojeni. Děkujeme!

6,8/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

6,1/10
Petra, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

4,9/10
Jan, pobyt s rodinoučervenec 2019

7,5/10
Martin Mikoška, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

S Cestovkou maximální spokojenost, s místem pobytu nikoliv, strava průměr až podprůměr, v Sidari všude strašný problém s odpadky, ale jakmile začne člověk cestovat, pozná daleko krásnější místa a pláže na ostrově Korfu. Na ostrov se určitě vrátíme, jen se ubytujeme jinde .

7,9/10
Aleš, pobyt s rodinoučervenec 2018

Pokud jde o doporučení, nejsem si jist, upozornil bych zájemce na klady i zápory. Myslím, že Sommertime má potenciál se zlepšit.

5,6/10
Eva, pobyt s partnerem/koučerven 2018

6,7/10
Verabela, pobyt s rodinousrpen 2017

Levný hotel,takže žádná zvláštní očekávání. Příroda byla krásná a kvůli tomu se tam jezdí. Hotel po urgencích slušný, jídlo se vždy dalo vybrat.

5,1/10
Bára, pobyt s rodinoučervenec 2017

Lokalita, ve které je resort umístěn je skvělá. Bohužel tento hotel už bychom rozhodně znovu nenavštívili a ani ho nedoporučujeme nikomu jinému. Dobrou volbou je tento hotel dle našeho názoru pouze v případě, pokud zde chcete skutečně jen přespat.

5,1/10
Roman, pobyt s rodinoučervenec 2017

Byli jsme s vnučkami a byli jsme velmi spokojeni s personálem, jídlem a prostředím

7,9/10
Monika V. , pobyt s partnerem/koučerven 2017

Doporučuji.

8/10
Irena, pobyt s přáteličerven 2015

5,4/10
Dana, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

Hotel jsem si vybrali, přesto že nám ho slečna ve student agency nedoporučila, příště dám více na recenze a v Řecku vyberu hotel s více než 3 hvězdami. Pro mně to byla jedna z nejhorších dovolených co se týče ubytování a stravy, ale okolí a moře to vykompenzovalo, do Sidari někdy ano, ale ne do Summertime.

4,7/10
Lubomír, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

Do místa pobytu se v budoucnu velmi rád vrátím ale ne s CK a do hotelu vyšší kategorie.

4,5/10
Lucie, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

Nejhorší hotel co jsem kdy zažila,již jsem podávala reklamaci na CK.

2/10
Lucie, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

Už bych zde nejela znova, pokud by se zde nezměnila úprava hotelu a tohoto okolí. Nebylo to až tak nejhorší, ale ani ne nejlepší. Na týdenní pobyt tak akorát, dýl bychom tam nevydrželi. Nejsme nároční, ale na kosu v hotelu summer village se nám líbilo více.

6/10
Richard, pobyt s rodinoučervenec 2016

Jestliže se ubytujete na hotelu summertime tak se pro nenáročného klienta dá krásně dovolená užít moře ale jestli si koupíte summertime s apartmánem na hotelu Polyxeni tak Nedoporučuji

6/10
Michal, pobyt s partnerem/koučerven 2016

Pro velmi špatnou kvalitu ubytování (pokoj a koupelna) bych určitě volil v Sidari na Korfu jiný hotel.

6,5/10
Honza, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

Za zaplacené peníze slušná dovolená v hezké lokalitě s příznívými cenami v okolí. Hotel odpovídající dané kategorii – jediná větší nespokojenost s „koupelnou“ na pokoji.

7/10
Vendula, pobyt s rodinoučervenec 2015

7,2/10
Miroslav, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

8,4/10
Monika, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

6/10
eibo, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Cestovní kancelář splnila co slíbila, hotel také. Velké zklamaní jsme zažili na všech blízkých plážích okolo Sidari. Špína, někdy i zápach a přírodní jev, který koupání skoro až znemožňuje: kalící se voda jemným pískem a vymývanou horninou, což tvoří nevábnou tekutinu.

6,6/10
Jana, pobyt s rodinouzáří 2012

7,5/10

O hotelu

Sungate Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Apartmánový hotel hostům nabízí celkem 57 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (zdarma). Hotel nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Apartmánový hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Hotel hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, tenis, minigolf a jízdu na koni. Za poplatek je golf. Pro fanoušky vodních sportů je zde potápění. Díky své poloze je okolí objektu ideálním místem pro lyžování. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, stolní tenis a kulečník. V apartmánovém hotelu je také wellness zóna se saunou. V hotelu je diskotéka a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Objekt nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat polopenzi a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, AMEXCO a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.