STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Faustina Hotel & SPA

Turecko, Egejská riviéra, Cesme, Kusadasi, Izmir, Kusadasi

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Faustina Hotel & SPA

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například jízdu na kole/horském kole a basketbal, za poplatek je pak tenis a minigolf. Pro fanoušky vodních sportů je zde jet ski. Bez ohledu na délku pobytu mohou hosté objektu využívat luxusní vybavení a služby. Za poplatek je zde například stolní tenis a kulečník. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, hammam a masáže a za příplatek také saunu. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.