STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Lilia Hotel

7/10
7/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry

Recenze

Blanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

Z hotelu jsem byla zklamaná, z jídla také. V Bulharsku jsem byli v roce 2014, dolet do Burgasu, hotel také čtyří a půl hvězdičky, ale měli jsme se tam jako králové. Tady si tento hotel na čtyří a půl hvězdičky jenom hrál. Malé lžíčky na kávu byly vystřídány dřevěnými destičkami, jogurt vypadal tak, jak dávám zkažený jogurt slepicím, plechové příbory nahrazovaly nerezové, každý desátý talíř byl čistý, tenké párky se třepaly pod strávníkem , jestli si ho ještě vezme (tam se mi dvakrát neudělalo dobře). Šlápněte do plynu, nebo ani já, jako budoucí důchodce pojedu opět na Bali, kde je přívětivý personál, usměvaví lidé a čistota při jídle daleko větší, než na tomto Balkánském poloostrově.

5,1/10
Jaroslav Beran, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

8/10
Anna, pobyt s rodinousrpen 2019

8,1/10
Renata, pobyt s rodinousrpen 2017

Měla jsem zajištěnou bezlepkovou stravu nad mé očekávání.

7,7/10
Romana, pobyt s rodinousrpen 2017

6,1/10
Olgačervenec 2017

Parkování v celém rezortu jedině za poplatek, ale je možnost parkovat hned u hotelu. Pokoje jsou dost malé, ale čisté. Jídlo fádní, zelenina i ovoce nebylo vždy čerstvé. Největší zklamání WiFi, je za poplatek a funguje jen někde. Mimo hotel není k dispozici, takže u bazénu mate smůlu. Na pokoji je velmi slabá a rychlost je velmi pomala. Personál bez zájmu, jediný , kdo se usmíval byli maséři, kteří lanařili zákazníky. Bazén čistý, dostanete ručník a podložku k lehátku zdarma. To je snad jedná služba za kterou nechtěli zaplatit. Ale po přečtení recenzí je to ve všech hotelech v tomto rezortu podobné. Takže jestli chcete do této destinace musíte s tímto přístupem počítat.

5,6/10
Milan, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Mohu jen doporučit

8,4/10

O hotelu

Lilia Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel má 230 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde úschovna zavazadel. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde knihovna. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. K základnímu vybavení patří telefon a televize. Komfortně vybavené koupelny mají vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - vodní lyžování, jízda na šlapadlech a jízda na banánovém člunu. Ve vnitřních prostorách objektu mohou hosté sportovat. Je zde například gymnastiku. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, parní lázeň, kosmetický salon a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.