STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sun Club Djerba

7/10
7/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Luboš, sám/aříjen 2023

7,5/10
Irena , pobyt s rodinousrpen 2023

7,9/10
Marie, sám/ačerven 2017

Při výběru hotelu jsem udělala bohužel chybu, mám raději menší klidnější hotely, což se o tomto komplexu rozhodně nedá říct. Hotel byl z větší části obsazen ruskými hosty a ti se opravdu dovedli předvést !!

4,8/10
Štěpánka, pobyt s rodinouříjen 2015

8,4/10
Daggi, pobyt s přáteliříjen 2015

Slušný hotel a pěkná dovolená.

6,9/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2012

Kromě špnávého moře a problémům s braním si pití pro děti do lahviček, byl a dovolená v pořádku, ale tento hotel bych si již nevybrala.

6,3/10
IRENA, pobyt s rodinoučerven 2012

Pro dovolenou s detmi nedoporučuji,jedli jsme jenom bagety,hranolky byli za tyden jenom dvakrát,jidlo prostě katastrofa,vyžití pro děti u bazénu žadné,akorát večer pěkné animační programy to jediné bylo pozitivní.

6,4/10
Dagmar, pobyt s přáteličervenec 2012

Celkový dojem byl velmi dobrý, velké zklamání bylo moře.Nevím, zda je to celoročně nebo jsme zrovna měli štěstí na ''kvetoucí moře'', ale množství řas na pláži, která patřila k hotelu, bylo nepříjemné. Naštěstí o kousek dál bylo moře téměř čisté. Pokud se nezúčastníte úvodní schůzky s delegátkou Boženou, o nic nepřijdete. Informace -"Zakoupili jste si 3* hotel, tak co chcete?" mluví za vše.

7/10
Milan, pobyt s rodinoučervenec 2012

Skvělý hotel s výbornými animačními programy,jídlem,dostupnou hotelovou pláží s lehátky a barem.Hodnotím též za pobyt jednu servírovanou večeři jako spestření jídelníčku.Ta je ovšem pouze na objednávku.Personál vstřícný a vždy ochotný.

8,9/10
Alena, pobyt s přáteličerven 2012

S dovolenou jsem byla moc spokojená.Ubytování, strava, přístup personálu a hlavně rozmístění jednotlivých komplexů v zahradě bylo výborné.Animátoři zabavili děti na celý den,tak že tu byl krásný klid. Pokoj jsme měly uprostřed areálu,stejně daleko do jídelny jako k moři. Pláž byla dostatečne velká,písčtitá.Slunečníky a lehátka jsou zdarma, ale nejsou tu matrace. Bylo by dobré si vzit s sebou karimatku. Moře je mělké a krásně teplé.Obden vlála červená vlajka,to se nesmělo do moře,byly velké vlny. I tady se starali o zábavu animátoři(míčové hry,cvičení ve vodě). Voda vyplavovala trávu.Každý den ji traktorem shrabovali a uklízeli.Nebyl problém.Na pláži chodili pohůnci s velbloudama a koňma,turisté se na nich vozili.Některý den čpěla moč zvířat a to dost výrazně. Na pláži je nealko bar. Na recepci je možnost pronájmu bezpečtnostní schránky. Je tu také internetový koutek.WI-FI připojení je na recepci zdarma. Je škoda že má krátký dosah a musíte být v budově recepce. Hotel doporučuji v

7,1/10
Naděžda, pobyt s rodinoučerven 2012

Byli jsme jako rodina spokojený,nejvíc vnuk a nebyli jsme spokojený s jídlem a myslíme na takový počet lidí a jedna jídelna v které jsou fronty a pokaždé se čeká na jídlo a druhá jídelna na objednávku den předem že to není all inclusive.

6,3/10

O hotelu

Sun Club Djerba

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Houmt Souk
Poloha
Hotelový komplex skládající se z hlavní budovy a několika nízkých budov se nachází v letovisku Houmt Souk v severní části ostrova. Hned vedle hotelu se nachází známé Casino. Centrum hlavního města je vzdálené cca 12 km. Letiště je od hotelu cca 20 km.
Pláž
Hotel se nachází v těsné blízkosti písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Pláž je od hotelu oddělena pouze málo frekventovanou komunikací. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky zdarma.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a la carte, pizzeria (23:00-02:00), 2 bary u bazénu, bar na pláži, lobby bar, La Nuit Blanche - bar a diskotéka (za poplatek), tradiční maurská kavárna (za poplatek), Wi-Fi ve většině areálu (zdarma), 2 bazény z toho jeden relaxační (lehátka a slunečníky zdarma), 2 dětská brouzdaliště, bazén se 6 skluzavkami, dětský klub, konferenční místnost (až 80 osob), obchod se suvenýry
Ubytování
Pokoje Standard mají centrálně ovládanou klimatizaci (od 15.6. do 15.9.), telefon, SAT/TV, trezor (za poplatek), miniledničku (naplnění za poplatek, na vyžádání), vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), balkon nebo terasu. 

Za příplatek:
Rodinné pokoje Standard (prostornější, stejné vybavení jako standard)
Rodinné pokoje Superior (dvě opticky oddělené místnosti, není odděleno dveřmi)
Stravování
All inclusive: snídaně (06:00-09:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. K dispozici je také pozdní snídaně a odpolední svačina v restauraci u bazénu. Od 10:00-00:00 je k dispozici ve vybraných barech neomezené množství vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby.

V baru na pláži pouze nealkoholické nápoje.
Sport a zábava
zdarma: animační programy, minigolf, stolní tenis, tenis - celkem 7 kurtů (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, fotbal, badminton, herna (elektronické hry); za poplatek: SPA centrum (hammam, masáže, zábaly, kosmetické úpravy), vodní sporty na pláži

Bazén se skluzavkami je otevřen pouze v dopoledních a odpoledních hodinách.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR či TND. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. 

* Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.