STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aqua Joy

7/10
7/10

Egypt, Hurghada a okolí

Recenze

Jan, sám/akvěten 2021

6,8/10
Kateřina, pobyt s rodinousrpen 2019

8,4/10
Veronika, pobyt s přáteličerven 2019

2/10
Katka, pobyt s rodinoučerven 2019

Nedoporučuji hotel je to spíš pro místní Egypťany

6,8/10
Marcela, pobyt s rodinoukvěten 2019

Shrnuto podtrženo... nejsme nároční, ale čeho je moc, toho je příliš, takovou dovolenou bychom nikomu nepřáli, opravdu nedoporučujeme tento hotel. Hurghada se celkově hrozně zkazila, hřeší na velký počet turistů, kteří se k nim naučili jezdit a už jim nezáleží na tom, aby se turisté měli na své dovolené dobře. Konzultovali jsme to na výletě i s jinými krajany z jiných hotelů a byli na tom hodně podobně se svými zážitky. Je nám to líto, ale vzali jsme si i kontakt na pana ředitele hotelu a budeme ho v tomto směru také informovat.

3,6/10
Zuzana, pobyt s partnerem/koukvěten 2019

Zklamání z moře, špatný přístup do moře, omezení - pouze 9 - 17 hodin. Totéž časové omezení se týkalo bazénů. Velmi krátká provozní doba aqua parku - 10 - 12 a 14 - 16 hodin. Služby delegáta velmi omezené, po našem příjezdu omezil své hodiny z každodenní návštěvy hotelu pouze na tři návštěvy týdně a ještě místo něj přišel někdo jiný ( naštěstí - uměl lépe česky a byl mnohem vstřícnější ). Oficiální delegát ani nebral opakovaně telefon rodině, která musela s děckem vyhledat lékařské ošetření. Ani později se neozval, aby zjistil, proč ho sháněli.

6,5/10
Martin, pobyt s rodinouduben 2019

6,6/10
milka, pobyt s přáteliduben 2019

Nelíbila se mi pláž a moře u hotelu - rybník s pneumatikami.

5,7/10
Zdena, pobyt s rodinoubřezen 2019

6,4/10
Braňo, pobyt s rodinoubřezen 2019

8,8/10
Drahuše , pobyt s rodinouprosinec 2018

Vše skvělé včetně organizace Eximtour

9,7/10
Vlaďka, sám/azáří 2018

Celkově bych dovolenou ohodnotila jako velmi vydařenou,jen to moře mě mrzelo.Kdo chce šnorchlovat,ať vybírá jiný hotel.Do Hurghady se určitě vrátím,ale vyzkouším jiný hotel s lepším mořem.

7,9/10
Eva, sám/akvěten 2018

8,6/10
Erik, pobyt s rodinouříjen 2017

Za ty peníze fajn dovolená...

7,3/10
Staněk, sám/aúnor 2017

9,9/10
Martin, sám/ačervenec 2016

4,8/10
Jarda, pobyt s rodinousrpen 2015

doporučuji nehýřit při výběru hotelu optimizmem, že to bude lepší než je uváděno v recenzích

5,5/10
Bob, pobyt s rodinouzáří 2014

6/10
Teri, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Celkově bychom dovolenou hodnotili na 70%. Cena odpovídala kvalitě hotelu.

5,9/10
Veronika, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

6,9/10
Vebr, pobyt s rodinoučervenec 2014

Velmi slušná dovolená za rozumné peníze. Jediná vada je velký počet rusů, kteří se chovají jako by jim to všechno patřilo. Bez nich by to bylo o min 100% lepší.

6,2/10
Marc, pobyt s přátelikvěten 2014

Jsem 15x v Egyptě ale tento hotel odpovídá 2* nikdy bych sem uz nejela.99% Rusů

6,3/10

O hotelu

Aqua Joy

Neoficiální popis ubytování

Extra sdělení 1
FIRST MINUTE LÉTO 2022

Rozhodněte se včas a získejte:

  • Až 2 děti zdarma + Slevy na dospělé od 10%
    (1. dítě do 14 let; 2. dítě do 14 let)
  • nebo Slevy na dospělé od 21%
  • Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej

Informace o uvedených nabídkách naleznete ZDE

Poloha
- Centrum Hurghady cca 5 km - Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary přímo u hotelu - Letiště Hurghada 5 km

Pláž
- Soukromá písčitá pláž přímo u hotelu - Pozvolný vstup do moře - Bar, sprchy, WC - Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma

Popis
- Recepce - 7 restaurací (1 hlavní a 6 à la carte), 5 barů - Nákupní galerie, diskotéka - Konferenční a společenská místnost - Fitness, wellness, kadeřnictví - Aquapark pro děti a dospělé zdarma (vstup umožněn od 8 let nebo od 120 cm) - 5 bazénů pro dospělé a bazén pro děti - Zahrada - Lehátka, slunečníky a matrace zdarma - Oficiální kategorie hotelu je 4*

Internet
- Wi-Fi připojení ve všech veřejných prostorách hotelu i na pokojích zdarma

Ubytování
- Pokoj Standard - Velikost pokoje cca 32 m2 - Individuální klimatizace zdarma - Telefon, SAT-TV - Koutek k posezení - Koupelna se sprchou, WC, fén - Minibar zdarma - Bezpečnostní schránka zdarma - Set pro přípravu kávy a čaje - Balkon nebo terasa - Dětská postýlka na vyžádání zdarma - Pokoj Swim Up - Velikost pokoje cca 34 m2 - Stejně vybavený jako pokoj Standard - Má terasu a přímý vstup do sdíleného bazénu - Pouze pro dospělé 16+ - Rodinný pokoj - Velikost pokoje cca 52 m2 - Stejně vybavený jako pokoj Standard - Má 2 ložnice a 1 koupelnu

Sport a zábava
- Zdarma: večerní i denní animační programy, miniklub, dětské hřiště, fitness centrum (vstup pro klienty 16+), plážový volejbal, stolní tenis, šipky, boccia - Za poplatek: wellness centrum (vstup pro klienty 16+), masáže, sauna, parní lázeň, potápění

Stravování
- All Inclusive: snídaně, oběd, večeře formou bufetu, odpolední snack, káva, čaj a zákusky, množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00-24.00), možnost využívat všechny à la carte restaurace (nutná rezervace)

WWW stránky hotelu
www.sunrise-resorts.com

Proč právě sem
- Aquapark - Rodinná atmosféra - Skvělá poloha

Poznámky
- UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k aktuální situaci momentálně nemohou být v provozu animační programy Blue Club a Croco Club. Nyní bohužel nejsme schopni odhadnout, jakým směrem se bude situace vyvíjet, a kdy nám veškerá bezpečnostní a hygienická opatření umožní Blue Cluby a Croco Cluby opět otevřít. Situaci pravidelně pečlivě monitorujeme a děláme maximum pro to, aby se nám podařilo pro vás tyto oblíbené programy co nejdříve znovu otevřít. Děkujeme za vaši přízeň. - DOČASNÁ OPATŘENÍ HOTELU (PREVENCE COVID-19): Zvýšená hygienická opatření - dezinfekce zavazadel po příjezdu, před check-in je cestujícím měřena teplota, restaurace - max 6 osob u stolu, pokud se jedná o 1 rodinu, preferované venkovní stolování, 1 à la carte restaurace uzavřena, shisha není povolena, omezené plážové aktivity, hotelové bazény - pravidelné dezinfekce lehátek, potápěčské centrum - dezinfikují veškeré vybavení, dětský klub - maximální počet dětí ve skupině je 8, primárně venkovní aktivity, diskotéka mimo provoz.

Poznámky
  • UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k aktuální situaci momentálně nemohou být v provozu animační programy Blue Club a Croco Club. Nyní bohužel nejsme schopni odhadnout, jakým směrem se bude situace vyvíjet, a kdy nám veškerá bezpečnostní a hygienická opatření umožní Blue Cluby a Croco Cluby opět otevřít. Situaci pravidelně pečlivě monitorujeme a děláme maximum pro to, aby se nám podařilo pro vás tyto oblíbené programy co nejdříve znovu otevřít. Děkujeme za vaši přízeň.
  • DOČASNÁ OPATŘENÍ HOTELU (PREVENCE COVID-19): Zvýšená hygienická opatření - dezinfekce zavazadel po příjezdu, před check-in je cestujícím měřena teplota, restaurace - max 6 osob u stolu, pokud se jedná o 1 rodinu, preferované venkovní stolování, 1 à la carte restaurace uzavřena, shisha není povolena, omezené plážové aktivity, hotelové bazény - pravidelné dezinfekce lehátek, potápěčské centrum - dezinfikují veškeré vybavení, dětský klub - maximální počet dětí ve skupině je 8, primárně venkovní aktivity, diskotéka mimo provoz.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.