STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Beach Albatros Resort - Hurghada

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

František, pobyt s partnerem/kouzáří 2021

7,6/10
Josef, pobyt s rodinousrpen 2018

Pokud chcete skvělou dovolenou, tak můžu jen doporučit.

8,6/10
Jarda, pobyt s partnerem/kouprosinec 2017

8,4/10
Jirka, pobyt s rodinouzáří 2016

S hotelem jsne byli spokojeni, ale moc spokojeni jsme nebyli s organizaci CK Exim. Svozovy autobus bez funkcni klimatizace. Pri zakoupeni vyletu na giftun pres českou CK jsme byli velmi nespokojeni s organizaci. Autobus nas vyzvedl o vice jak pul hodiny pozdeji, to se podepsalo na obrovske fronte pri vydeji potapeckych bryli. Neuveritelny chaos a dalsi zdrzeni. Takze vyjezd lodi za cca 1 hodinu od puvodniho planu. Vsechny dalsi vylety tim byli ovlivneny a vse zkraceno. Nakonec jsme vsichni museli koukat na Japonce, jak se fotej u chytani ryb. K cemuz byl samozrejme urcen jiny druh vyletu. Zpatky jsme dorazili na cas a vylet oproti puvodnimu zpozdeni nabyl prodlouzen.

7,5/10
Jarek, pobyt s rodinoučervenec 2014

10/10
Gabriela, pobyt s rodinoučerven 2011

Hotel a služby byli perfektní,jen jsme měli problém s delegátem.Museli jsme navštívit hotelového lékaře-chtěli jsme po delegátovi aby nám u lékaře domluvil platbu lékařských výloh přes pojištovnu a jeho reakce byla taková,že nás odbyl tím,že na to nemá čas,museli jsme tedy 300euro zaplatit při odletu na hotelové recepci keš

7,8/10

O hotelu

Beach Albatros Resort - Hurghada

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 1992. Objekt hostům nabízí celkem 666 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V prázdninovém areálu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Je zde knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Resort nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je ústřední topení, kuchyň a koupelna. Pokoje mají manželskou postel typu queen size a rozkládací pohovku. Je možné požádat o přistýlku. Vybavení pokojů zahrnuje varnou konvici/kávovar, žehlič kalhot, připojení k internetu a WiFi (zdarma). Některé pokoje jsou bezbariérové. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V prázdninovém areálu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia, plážový volejbal, minigolf a rybaření, za poplatek je pak tenis a jízda na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například windsurfing, jízda na kánoi a šnorchlování a za poplatek kitesurfing a plachtění. Komplex nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Resort nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.