STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Barcelo Royal Beach

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Barcelo Royal Beach

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel leží cca 100 m od písečné pláže, v centrální části Slunečného pobřeží, bary a obchody v okolí. Historické městečko Nesebar je vzdálené cca 5 km. Mezinárodní letiště Burgas je vzdálené cca 30 km.
Pláž
Vzdálenost cca 100 m od široké písečné pláže, pozvolný vstup do moře, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje Deluxe (DBL Deluxe), velikost 47 m2, možnost přistýlky (rozkládací pohovka pro dvě osoby), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, župan a pantofle, malá lednice, LCD TV, telefon s přímou volbou, centrální klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, rychlovarná konvice, balkon. Výhled na bazén nebo na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma (dle dostupnosti).
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj Deluxe: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělí.
Vybavení
Vstupní hala s 24hod. recepcí, úschovna zavazadel, výtah, klimatizace, lobby bar, restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé a pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, ručníky u bazénu k dispozici, Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách hotelu, fitness, minimarket, dětský klub, venkovní dětské hřiště.
Služby zdarma
Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách hotelu, stolní tenis, fitness, animační programy pro dospělé a děti, dětský klub (4-12 let), vnitřní vyhřívaný bazén s jacuzzi.
Služby za poplatek
SPA zóna - turecké lázně, masáže, aromaterapie, Kleopatřina koupel, kosmetika a kadeřnictví. Billiard, praní a žehlení, konferenční sál, uzavřené hlídané parkoviště.
Stravování
ALL INCLUSIVE - snídaně (07.30-10.00), pozdní snídaně, oběd (12.00-14.00) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu, odpolední občerstvení. Nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje místní výroby, rozlévané, v časech a místech určených hotelem (10.00-23.00).
Check-in pravidla
Check-in: 15:00 hod. Check-out: 11:00 hod.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.